Újabb fordulat a Schobert-botrányban: vállalja a hazugságvizsgálatot az ügyet kirobbantó férfi

Forrás: TV2 -
A nagy Norbiréka biznisz hazugságvizsgáló Rubint Réka lejáratás hazugságvizsgálat Schobert Norbi Schobert Norbert lejárató kampány Béres Alexandra botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetekkel ezelőtt egy férfi azzal vádolta meg Béres Alexandrát, hogy ő és férje állnak a Schobert-család ellen indított lejáratókampány mögött. Az illető úgy véli, bizonyítani is tudja, hogy a több mint negyvenezer taggal bíró Facebook-csoportot, A nagy Norbiréka bizniszt a fitneszedző működteti.

Schobert Norbi számára az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor a csoportban kipécézték lányát, Schobert Larát az érettségi eredményei miatt. Az Update kitalálója ezért a rendőrséghez fordult, hogy kiderítse, kik is állnak valójában az évek óta zajló lejáratókampány hátterében. A botrányt kirobbantó férfi által megvádolt Béres Alexandra tagadja a vádakat.

Forrás: TV2

Norbi az ügy felszínre kerülése után napról napra egyre indulatosabbá vált és azt nyilatkozta egy interjúban, hogy ha a csoport kezelői közül bármelyikkel is találkozna, megverné őket. A fitneszedző azonban már lenyugodott és augusztus elején egy terjedelmes bejegyzésben közölte, nem nyilatkozik többet az ügyben. Schobert viszont szeretné, ha minél előbb pont kerülne az ügy végére és örülne, ha Béres Alexandra alávetné magát egy poligráfos hazugságvizsgálatnak.

Schoberthez hasonlóan Béres sem nyilatkozik, ám ismét megszólalt a botrányt kirobbantó férfi. Király Dávid Izmael a Blikknek elmondta, hogy ő maga szívesen vállalja a hazugságvizsgálatot, hogy bebizonyítsa, nem csak kitalálta az egészet. Küldött egy felkérést Béresnek is, de nemleges válaszra számít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.