Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nem hiszed el, hogy eszi Erzsébet királynő a hamburgert

default user icon
MME
Bizony, még Erzsébet királynő sem tud ellenállni a hamburgernek! Azonban nagyon nem úgy fogyasztja el, mint ahogy mi a gyorsétteremben...

A királyi család tagjai is ugyanúgy imádják a gyorskaját, mint ahogy bárki más. A The Sun szerint a királynő egyik nagy kedvence például a fish and chips, vagyis a sült hal sült krumplival. Amikor a balmorali kastélyában tartózkodik, gyakran elcsábul, és a helyi gyorsétteremből rendel magának a kedvencéből.

Emelett pedig a királyi család egykori séfje, Darren Mcgrady szerint néha-néha a hamburgert is megkívánja. Ilyenkor abból a szarvasból készítenek neki hamburgerhúst a séfek, amit a királyi család tagjai vadásztak le Balmoralban - írja a Hello Magazine.

De ez még nem minden! „Őfelsége viktoriánus neveltetése szerint az egyetlen dolog, amit a kezével fogyaszthat el, az a délutáni teája” - mondta az Insidernek Darren. Így hát a hamburgert is késse-villával szokta enni.

És van még egy apróság: Darren szerint hamburgerzsemle nélkül eszi a hamburgert. Igen, jól olvastad! Így hát marad a hús némi szósszal és zöldséggel, amit nem kézzel, hanem késsel és villával fogyaszt el

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss