Micsoda fordulat! Majkáék helyett Curtis lépett színpadra Fehérgyarmaton

színpad koncert Majka fellépés Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, Majkáék vasárnap este nem léptek színpadra Fehérgyarmaton, ugyanis a szervezők megszegték a szerződésben foglaltakat. Helyettük a zenekarból kivált Curtis lépett fel.

Majka vasárnap egy rövid videóban mondta el követőinek, hogy hiába indultak el Fehérgyarmatra, sajnos útközben kaptak egy telefont, hogy a szerződésbe foglalt technikai feltételeknek nem felel meg a hely, ezért elmarad az esti koncert. Hiába kért bocsánatot a rapper a közönségtől, és hansúlyozta, hogy ez nem rajtuk múlt, Majka rengeteg beszólást kapott.

Nem sokkal a bejelentés után Curtis kiírta a közösségi oldalára, hogy 23:30-kor ő lép színpadra Fehérgyarmaton, a fellépésre pedig ezúttal tényleg elment, a koncertről ugyanis több rövid videó is felkerült a netre.

"Nagy bulit csináltál, köszönjük szépen az élményt"

"Szerintem most mindenki hálás"

"Tudtam mindig, hogy jó szíved van Atika"

- méltatták Curtist a rajongók a poszt alatt. A fellépésről a rapper is posztolt, és ezt írta:

"Ahhoz képest ,hogy tegnap este 8-kor hívtak a szervezők ,hogy el tudok-e menni Fehérgyarmata megcsinálni ezt a bulit nekik... Gyors öltözés-300 km utazás-Éjfélkor már a színpadon voltamDE EZ A HANGULAT MINDENT MEGÉRT IMÁDLAK FEHÉRGYARMAT EXTRÁK VOLTATOK!"

Majka és Curtis még július elején jelentették be, hogy külön utakon folytatják a zenélést, és Curtis ezentúl egyedül lép színpadra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.