RETRO RÁDIÓ

Közel 2 millió dollárért vett magának álomvillát a magyar dollárbaloldal főnöke





A Metropol értesülései szerint az amerikai milliárdosok – és a Soros-birodalom - egyik kedvenc helyén, New Yorktól autóval alig 50 percre, Connecticutban vett magának álomvillát a magyar „dollárbaloldalt” amerikai pénzből finanszírozó és irányító Korányi Dávid.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.04.
dollárbaloldal

Korányi, aki a legutóbbi időkig, havi közel 1 millióért barátjának Karácsony Gergelynek a tanácsadója is volt, közvetlen közelről dirigálta a legutóbbi választási kampányt, előbb Karácsonyt, aztán Márki-Zayt irányítva és pénzelve. Ahogy azt maga Márki-Zay vallotta be, Korányi az Action for Democracy nevű, Soros Györgyhöz köthető szervezet „fedőtisztjeként” irányított és finanszírozott.

Korányi ott volt a baloldal minden kampányrendezvényén, irányított, diktált, pénzt osztott. Ő volt a Főnök egyértelműen.

Bajnai Gordon korábbi munkatársa, többféle Soros-hoz köthető szervezet munkatársa és vezetője korábban New Yorkban lakott egy luxuslakásban, de ahogy azt szűkebb körben gyakran kifejtette, az amerikai metropolisnál biztonságosabb, „élhetőbb”, tisztább levegőjű villára vágyott.

Ezt a luxust már kevesellte New Yorkban Korányi Dávid. Itt élt idáig.
„Home office”: New York-i luxuskörnyezetből adott tanácsokat Budapestnek és Karácsony Gergelynek havi csaknem egymillióért

Nem véletlenül eshetett a választása Connecticutra, ami az USA-n belül a Soros-birodalom egyik központjának számít. Van itt dollár-milliárdokat mozgató kirendeltsége a Soros Fund-nak, a spekuláns legnagyobb kockázati tőkealapjának, ami mostanában leginkább az európai energiaválság vámszedőjeként a gáziparba fektet be. Korábban itt rendezkedett be egy hatalmas birtokon Soros György stratégiai főnöke Druckenmiller is, akivel együtt küldték padlóra az angol fontot.

Beszédes, hogy itt, Connecticutban található az a két irányítószám, ahonnan évről-évre a legtöbb adóbevételt regisztrálja az USA adóhivatala. Ráadásul ide nem érnek el a nem egyszer Soros-pénzen üzemeltetett woke-mozgalom gyakran agresszív megnyilvánulásai sem. Connecticut milliomos-negyedeit az FBI minden évben az Egyesült Államok legbiztonságosabb települései közé sorolja.

Érdemes egy pillantást vetni a luxusvillák hirdetésére és áraira Connecticutban.

Korányi ezzel az ingatlanvásárlással lényegileg beiratkozott az amerikai elitbe. A jól fizető Soros birodalomnak köszönhetően most közel 2 millió dollárért, vagyis úgy 800 millió forintért vett magának villát a milliárdos több fontos emberének a közelében, közel 2 millió dollárért, azaz hozzávetőleg 800 millió forintért.

A Metropol információ szerint ez a luxusvilla lesz, a magyar dollárbaloldal vezetőjének, Soros György rezidensének új otthona Connecticutban.

 





Ezeket olvastad már?
Holtan találták az 54 éves Zitát, egy férfivel találkozott halála előtt

Holtan találták az 54 éves Zitát, egy férfivel találkozott halála előtt

Bőröndbe tette kisfia holttestét az anya, évekig menekült

Bőröndbe tette kisfia holttestét az anya, évekig menekült

Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

„Aki nem hisz benne majd fog, ha tapasztalja" – Bettina állítja, szellemjárta budai villába költözött

„Aki nem hisz benne majd fog, ha tapasztalja" – Bettina állítja, szellemjárta budai villába költözött

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás