Jennifer Lopez Ben Affleckkel történő szakításáról vallott: "Őszintén úgy éreztem, hogy bele fogok halni"

Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Frazer Harrison -
Ben Affleck szakítás Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár egyik legörömtelibb hírének számított a bulvármédiában Jennifer Lopez és Ben Affleck menyegzője. Idén áprilisban került sor az eljegyzésre, immár másodjára. A szerelmesek boldogabbak, mint valaha, és biztosak benne, hogy egymás mellett szeretnék leélni ez életüket. Korábban, a 2000-es évek elején már egy párt alkottak, el is jegyezték egymást, ám az esküvőre végül nem került sor.

Jennifer Lopez elárulta, hogy Ben Affleckkel történt szakítása a 2000-es évek elején sokkal jobban megviselte, mint ahogyan arról korábban nyilatkozott.

Jennifer Lopez Ben Affleckkel történő szakításáról vallott: "Őszintén úgy éreztem, hogy bele fogok halni" Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Frazer Harrison

"Annyira fájdalmas volt a szakításunk utáni időszak. Amikor 20 évvel ezelőtt lefújtuk azt az esküvőt, az volt életem legnagyobb szívfájdalma. Őszintén úgy éreztem, hogy bele fogok halni. Egy spirálba kerültem a következő 18 évre, és egyszerűen nem tudtam rendbe jönni"

– mondta az énekesnő az Apple Music 1-nak adott interjújában.

Az, hogy hosszú idő után végre újra egymásra találtak, hatalmas boldogság mindkettejük számára, és mindent megtesznek azért, hogy most már semmi ne szakítsa el őket egymástól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.