Irigy volt nővérére Peller Mariann - a műsorvezető úgy érezte, neki kellett volna megkapnia nővére lehetőségét

Forrás: Peller Mariann - Instagram -
műsorvezető Peller Mariann Arccal a csúcsra podcast irigység
Peller Mariann volt az Arccal a csúcsra című podcast első vendége. A médiaszemélyiségVolosinovszki Györgynek beszélt többek között a hitéről, az ars poeticájáról, valamint azanyaság és karrier kapcsolatáról, félelmeiről és arról is, miért volt irigy nővérére, Peller Annára.

Peller Mariann televíziós és rádiós műsorvezetőt ismerhetik meg még egy kicsit jobban azok, akik megnézik vagy meghallgatják az Arccal a csúcsra című podcast debütáló adását. A képernyős nemcsak műsort vezet, de könyvet ír és szerelemprojektként videósorozatot is készít a lélekről.

Peller Mariann Forrás: Peller Mariann - Instagram

„Anno szélsőségesnek tartottak az egyetemi tanáraim, még Bárdos András és Máté Kriszta is. Úgy gondolták, hogy bizonyos dolgokat le kell nyesegetni, azonban úgy érzem, a vadhajtásaim végül ágakká nőtték ki magukat az évek során. Ilyen vadhajtás például, hogy sok vagyok. Nem tudom visszafogni magam, jólesik áradni és árasztani az érzelmeimet – ez a küldetésem része lehet" – kezdte a televíziós műsorvezető, aki szerint a magyar társadalomra jellemző az érzelmek visszafogása, a szélsőséges érzelmi megnyilvánulások elfojtása.

Mariann saját bevallása szerint állandóan analizálja magát:

„Folyamatosan ketten vagyok, ha nem többen éppen, és ez nagyon durva. Néhány éve esett le, hogy így működöm, mert ez eddig természetes volt. Például furcsán néznek rám ismerősök, ha megkérdezem, hogy szoktak-e magukkal beszélgetni. Persze vannak barátaim, akik hasonlóak hozzám. Jó tudatában lenni folyamatosan, hogy mit miért csinálok. Miért örülök valaminek" – mesélte a podcastban, melynek célja, hogy hitet, erőt, utat mutasson azoknak, akik még nem látják, merre kell elindulni a siker felé.

Peller Mariann Forrás: --

Peller Mariann őszintén vallott arról is, amikor testvérével szemben szakmai feszültség alakult ki benne.

„Amikor újraindult a Reggeli, akkor Annát és a férjét, Mikit kérték fel házigazdának, ami okozott némi feszültséget bennem. A nővérem nagyon empatikus és azonnal felhívott, hogy megbeszéljük. Irigy voltam. Nem azt akartam, hogy ő ne kapja meg, hanem irigyeltem tőle a szakmai lehetőséget, mert azt éreztem, hogy én vagyok a családban a műsorvezető és miért nem lehetek ott én is a képernyőn" – emlékezett vissza.

„Azzal, hogy ő mondta ki, hogy nekem kellene ezt megkapnom, feloldotta bennem ezt a feszültséget. Helyén kezeltük ezt a dolgot, előfordult, hogy utána tőlem kért tanácsot egy-egy adás kapcsán" – tette hozzá.

A teljes műsor meghallgatható a pénteken debütáló "Arccal a csúcsra" c. podcast műsorban a Prémium Média youtube csatornáján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.