RETRO RÁDIÓ

Kanye West körül egyre nagyobb a botrány: felesége meztelen képeivel dicsekedett





A rapper régóta a rajongók keresztüzébe került a kínosabbnál, kínosabb botrányai miatt, most azonban nagyon úgy tűnik, hogy végkép átlépett egy határt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.28.
felháborító

Nem csitulnak a Kanye Westhez körüli botrányok, a rapper most azzal verte ki a biztosítékot, hogy állítólag meztelen képeket mutogatott magáról, és volt feleségéről Kim Kardashianról a munkatársainak- írja a Rollingstone.

A rapper régóta a rajongók keresztüzében van a került a kínosabbnál, kínosabb botrányai miatt, most azonban nagyon úgy tűnik, hogy végkép átlépett egy határt - jegyzi meg a lap. A világsztár ráadásul odáig ment, hogy még a saját női alkalmazzottait is porig alázta, amikor különböző szexuális töltető megjegyzésekkel aggatta őket. Az egyik megszólaló szerint 2018-ban egy állásinterjú közben kérkedett a volt felesége képeivel a rapper.

Súlyosbítja a helyzetet, hogy valószínűleg nem egyedi esetről lehetett szó, mivel megszólaltak a Kanye Westtel korábban partnerségben álló Adidas munkatársai is, akik azt mondták a magazinnak, hogy a rapper a meztelen fotók mellett még a feleségével közösen készített szexvideókat is mutogatott a dolgozóknak. A dolgozók nem hagyták annyiban a dolgot, és bepanaszolták az előadót a vállalat felső vezetésénél. Végül az Adidas is megunta a rapper körüli botrányokat, és végül felbontotta vele az együttműködést.

Mint ismert a rapper korábban súlyos antiszemita vádakat fogalmazott meg a Twitteren, a Twitter pedig zárolta is a fiókját.





Ezeket olvastad már?
Balázs Andi bevallotta: vannak előadások, amik nagyon megterhelik

Balázs Andi bevallotta: vannak előadások, amik nagyon megterhelik

Házasság első látásra:  Petra a vécén húzta le a jegygyűrűjét - Videó

Házasság első látásra: Petra a vécén húzta le a jegygyűrűjét - Videó

21 év telt el: így néznek ki most a Bűbájos boszorkák szereplői - galéria

21 év telt el: így néznek ki most a Bűbájos boszorkák szereplői - galéria

„Elérkezett a mélypont” – szívszorító vallomást tett Király Viktor

„Elérkezett a mélypont” – szívszorító vallomást tett Király Viktor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás