Újra műsorvezetői szerepben láthatjuk Ábel Anitát





Március 27-én, hétfőn elstartol a Viasat 3 kedvelt gasztroműsora, az Ide süss! – Húsvéti kihívás. A műsorvezető ezúttal is Ábel Anita és Sass Dani lesz. Anita elárulta, álmában is meg tudná már csinálni az egyik cukrászfogást.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.03.25.
ábel anita gasztronómia

Ábel Anitát újra műsorvezetői szerepben láthatjuk: a Viasat  3 Ide Süss! című gasztroshow húsvéti kiadásában tűnik fel: a kedves tematikájú műsor első része március 27-én, hétfőn kerül adásba.

Ábel Anita gasztroműsor vezetőjeként kerül képernyőre ezúttal Fotó: Viasat 3

A Metropol arról faggatta a színésznőt, hogyan érezte magát az édes műsor forgatásán:
Szeretem ezt a műsort, mert kedves, megnyugtató. Itt nincs kiabálás, nem torkoljuk le a versenyzőket” – kezdett bele lapunknak Anita. „A műsor részeit már tavaly ősszel leforgattuk, az Ünnepi kihívással együtt. Húzós időszak volt ez nekem, mert akkor forgott a Hazatalálsz című sorozat is” – idézte fel Anita, majd hozzátette: „Míg ott megírt karaktert játszom, az Ide Süss!-ben önmagamat adom. Azt hiszem, talán ezért is szeretnek velem dolgozni, mert önazonos vagyok. Persze bizonyos határokon belül, mert például a felkonferálást, vagy az idő lejártát azért szigorúan kell bejelenteni. Nyilván otthon nem így működök, működünk a konyhában” – mondta nevetve Anita, aki Sass Dani oldalán vezeti majd a műsort

Sass Dani és Ábel Anita együtt vezeti majd az édes műsort Fotó: Viasat 3

„Én nem is tudnék időre sütni-főzni, ez az élet más területén is igaz rám: nem tudok versenyhelyzetben jól teljesíteni. Én inkább jó edző vagyok. Akit én indítok versenyre, az jó helyen végez” – szögezte le Anita, akit a Metropol arról is megkérdezett, mennyire szívesen tevékenykedik otthon a konyhában.
Nyilván a 48 évem alatt elég sokat főztem, ott a 14 éves lányom, őt is elláttam. De persze a párom, Roberto szakmájából adódóan el vagyunk kényeztetve” – utalt gasztroszakember vőlegényére. „A főzéssel tehát nincs gondom, vannak olyan fogások, amiket kifejezetten tőlem kérnek! De sütni nem igazán szoktam. Nekem valahogy nincs meg hozzá a kreativitásom. Egyébként anyukám ellát minket sütivel” – árulta el Anita majd hozzátette: „Azért azt el kell ismernem, hogy a műsorban annyiszor láttam már a csoki temperálását, hogy az például álmomban is menne!”

Többek között Szandi, Sáfrány Emese és Csocsesz is megmutatja, hogy megy neki a húsvéti menü legyártása Fotó: Viasat 3

Március 27-én elstartol a Viasat 3 csatornáján az Ide Süss! – Húsvéti kihívás című gasztroműsor, a műsorvezető ezúttal is Ábel Anita és Sass Dani lesz, a szakmai zsűrit pedig Szalai Dóri, Szabadfi Szabolcs erősíti. A versenyben tíz híresség: Csocsesz, Király Peti, Oroszlán Szonja, Pál Dénes, Pásztor Anna, Sáfrány Emese, Sipos Tomi, Szabó Simon, Szandi és Széphalmi Juliska mutatja meg, mennyire mozog otthonosan a kelt tészták, krémek és díszítések terén.





 





Ezeket olvastad már?
Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás