22 év után került válságba Kautzky Armand házassága: már szét is költöztek

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Kautzky Armand Kautzky Armand házassági válsága
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta külön él Kautzky Armand és felesége, Szemők Adrienn. A pár 22 éve házasodott össze, két gyermekük van.

"Hónapok óta külön élünk a feleségemmel. Közösen döntöttünk arról, hogy picit lazábbra vesszük a házassági kötelékeket. Huszonkét év együttlét után mindkettőnknek szüksége van a szabadságra, az önállóságra, hisz a gyerekek is felnőttek már, élik a saját életüket, ennek joga pedig talán minket is megillet a feleségemmel, független attól, hogy hány évesek vagyunk, és mióta vagyunk együtt" – nyilatkozta a Story magazinnak Kautzky Armand. A lap úgy tudja, a válási papírokat egyelőre nem adták be, a solymári házukban a színész marad, felnőtt gyerekeik, a 20 éves Armand és a 18 éves Lucia pedig hol az édesapjuknál, hol az édesanyjuknál vannak.

Fotó: Polyak Attila - Origo

A színész azt is elmondta, lánya már több-kevésbé a barátjával él, korábban arról is mesélt, miként éli meg, hogy lányának komoly udvarlója van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.