Szabó Zsófi fürdőruhára vetkőzött: kockás hasát és formás melleit is megmutatta

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram -
Szabó Zsófi hőség fürdőruha villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vitathatatlanul itt az igazi nyár, a kánikula hatására pedig a sztárok is ledobják a felesleges ruhadarabokat. Szabó Zsófi ezúttal fürdőruhában mutatta meg formás alakját.

Az egész országot meglepte, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontották eljegyzésüket. Bár a szakítás után nem sok idő telt el, Zsófi látszólag napról napra jobban érzi magát. Az úszóedző sokáig keményen küzdött azért, hogy kapjon egy újabb esélyt, azonban hamarosan egy másik nővel csókolózott a pesti éjszakában.

Hiába minden próbálkozás, Zsófi nem gondolta meg magát, és a szakítás óta egyedülálló nőként éli a mindennapjait. A csinos műsorvezető bombasztikus formában van, és ezúttal fürdőruhában mutatta meg alakját. Bár Zsófi arcát napszemüveg takarja, valósággal sugárzik: kockás hasán és formás mellein kívül nehéz másra figyelni. A szóban forgó fotót ide kattintva tudod megnézni.

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

"Eszméletlen alakod van. A hasad nagyon kidolgozott, büszke lehetsz magadra és hát azok a mellek is szépek"

-írta az egyik hozzászóló, egy másik pedig így fogalmazott:

"Azt hiszem erre mondják, hogy hibátlan"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.