Berki Emma Katerina Berki Mazsi Balaton Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián özvegye embert próbáló heteket él meg: fájdalmasan korán veszítette el férjét, aki egy közös gyermeküket és féltestvérét, Natasa Zselykét hagyta félárván. Mazsi emellett a tragédia után a közvélemény folyamatos támadásainak céltáblája lett.

Az influenszer nemrég Balira utazott kislányával, hogy meggyógyíthassa és ápolhassa lelkét, ám ebbe is belekötöttek a kommentelők, mondván, „aki gyászol, az nem nyaralgat".

Mazsi hihetetlen lelkierővel tűri az emberek rosszindulatát, és ahelyett, hogy magába roskadna, próbál az élet szépségeire koncentrálni. Nemrég Balatonon próbálkozott ezzel Emmával, ahonnan egy tündéri közös fotóval jelentkezett be az Instagramon. A 30 éves édesanya Szabó Lőrinc Ima a gyermekekért című csodaszép versét fűzte a képhez, melyet ITT tekinthetsz meg.

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.