Van egy ősrégi vicc, bár igaz, egy csecsemőnek minden vicc új. És mivel a nőknek nincs kora, itt a Life-on nyugodtan elmesélhetjük a sok kortalan olvasónknak a nyuszikás viccet.
Szóval Nyuszika bemegy a cukrászdába. Odapattan Medve úr elé, aki a cukrász bácsi, és megkérdezi.
- Répatorta van?
- Az pont nincs, Nuszika, de van dobostorta, csokitorta, puncstorta, túrótorta, nézz csak körül, mennyi féle torta van! - feleli Medve bácsi.
Nyuszika válasz nélkül, sebbel-lobbal kirohan.
De másnap újra arra téved.
- Répatorta van?
- Mondtam már, hogy nincs, ejnye, Nyuszika, hagyjál már békén! - morog Medve úr..
Nyuszika újra csak kirohan, még az ajtót is becsapja dühében.
De másnap Medve úr már az ajtó előtt várja.
- Gyere be, Nyuszika, nézd csak, mit sütöttem neked! Itt a répatorta!
Nyuszika felhúzza az orrát, és így felel:
- Fuj de vacak lehet!
Nyuszika az alábbi receptnek azonban biztosan nem tudott volna ellenállni. Így készül a hamisítatlan répatorta:
A diót durvára daraboljuk. Megtisztítjuk a répákat, és lereszeljük a sajtreszelőn. Bekapcsoljuk a sütőt 170 fokra. Összekeverjük a száraz hozzávalókat, majd hozzáadjuk az olajat és a tojást. Alaposan elkeverjük. Belekeverjük a reszelt répát is. Beletöltjük a tortaformába a masszát, és mehet is a sütőbe. Körülbelül egy óra alatt megsül. Ha kisült a torta, hagyjuk kicsit kihűlni a formában, és csak akkor vegyük ki belőle, ha már szilárd. Ha megcsináltuk a mascarpónés krémet, kenjük a hideg torta tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.