"Mindig is fontos volt, hogy a társam ne csak egy szép nőt lásson bennem" - Új kapcsolatáról vallot Csősz Boglárka





Nehéz év volt a tavalyi az üzletasszony számára, hiszen szinte teljesen új életet kellett kezdenie. 15 év után elvált a férjétől, ma pedig már kimondhatjuk, hogy újra egy társ mellett hajtja álomra a fejét nap mint nap.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.05.30.
csősz boglárka partner kapcsolat

Kétség sem férhet hozzá, hogy Csősz Boglárka erős nő, feltalálja magát minden helyzetben, még akkor is, ha az éppen az adott pillanatban nem tűnik a legegyszerűbb feladatnak. A hot! magazinnak Boglárka elárulta, hogy újra szerelmes, egy civil férfi partnereként éli az életét.
 

Csősz Bogi
Fotó: Bors

Egyikük sem a magánélete miatt kíván nyomot hagyni a világban. Érthetően vágynak rá, hogy a kapcsolatuk róluk szóljon, és ne zavarja meg a nyilvánosság vagy a média az ismerkedési fázist. A jövőben is szeretnék zárt ajtók mögött tartani a magánéletüket, de ha együtt jelennek meg valahol, szeretnék, hogy az ne legyen szenzáció. Ezért a hot! magazinnal tesznek egyedül kivételt, és először beszélnek a kapcsolatukról. Nem szeretnének bujkálni, de a jövőben sem erről beszélnének, hanem Boglárka üzleti-, ember- és női jogi területen elért eredmé­nyeiről.

Nekem mindig is fontos volt, hogy a társam ne csak egy szép nőt lásson bennem, hanem értékelje az energiáimat, lehessen mindenről beszélgetni, és elismerjük egymás munkáját, sikereit, tudjunk az élet minden területén társai, partnerei lenni egymásnak 

– árulta el a lapnak Bogi, aki a szerdán megjelenő hot! magazinban számol be a boldogságáról, arról, hogyan ismerkedtek meg egymással, a kapcsolatuk részleteiről, emellett azt sem rejtik véka alá, hogy mennyire boldogok. Boglárka elmeséli, mit láttak meg a másikban, amitől úgy érezték, érdemes belevágniuk ebbe a – jelek szerint mindent elsöprő – szerelembe.









Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás