Egy párt alkotnak? Csókolózás közben kapták lencsevégre Molnár Andit és Szente Vajkot - Fotók

Forrás: sajtoszoba.tv -
Molnár Andi párkapcsolat szerelem Szente Vajk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színháznál félreérthető helyzetben kapták lencsevégre Molnár Andit és Szente Vajkot, akik között, úgy tűnik, jóval több van, mint barátság.

A Blikk egyik szemfüles olvasója szúrta ki Kecskeméten Szente Vajkot és Molnár Andreát.

"A művész urat gyakran látni Kecskeméten, mivel a színház főrendezője, de most volt először, hogy Andrea társaságában tűnt fel. Meg is lepődtem, ugyanis nem olvastam híreket arról, hogy együtt lennének. Látszott, hogy jól érzik magukat egymás társaságában, aranyosak voltak. Kerülték a feltűnést, de egyértelmű volt, hogy közelebbi kapcsolat lehet köztük. Andrea épp a kutyáját sétáltatta, amikor a rendező odalépett hozzá, majd kis idő múlva bement a színházba" - mesélte a lapnak Tamara.

Molnár Andi nemrég jelentette be, hogy férjével elváltak útjaik Forrás: sajtoszoba.tv

A hölgy elmondta, nagyon úgy tűnt, hogy Andrea és Vajk között több lehet barátságnál, felszabadultnak tűntek mindketten, gyakran megérintették a másikat, csókot is váltottak.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a két művész honnan ismerheti egymást, ugyanis korábban nem dolgoztak együtt és nem is lehetett őket egy társaságban látni.

Az azonban biztos hogy mind a ketten szinglik, Szente kapcsolata tavaly év végén ért véget Dobó Katával, Andrea pedig alig egy hónappal ezelőtt mesélt arról, hogy öt év után véget ért a házassága.

A képek megtekintéséért KATTINTS IDE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.