RETRO RÁDIÓ

Nyilasok, figyelem! Fontos családi ügy kerülhet terítékre





Ma az a feladata, hogy az ellentétes véleményeket közelítse egymáshoz.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.06.26.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Az a legfontosabb, hogy ne indulatoskodjon, még akkor se, ha úgy érzi, mások lassabban látják át a dolgokat. Lehet ugyanis, hogy nem lassabban, hanem mélyebben vizsgálják meg a kérdést… Tanuljon meg ön is hallgatni, figyelni!

Bika (04. 21.–05. 20.)

Újra meg kellene tanulnia hinni és bízni a kedvesében, ha azt akarja, hogy kapcsolatuk hosszú távú és jól működő legyen. Felejtse el a múlt sérelmeit! Kezdje el ön a megbocsátást! Valakinek el kell, hát legyen ön az okosabb!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

A Hold és a Vénusz együtt áll az Ikrek jegyében. Alkalmas ez a nap arra, hogy minden ügyünket átbeszéljük a családdal, a szeretteinkkel, a párunkkal. Ha van valami, ami nyomasztja, vagy amiben segítségre van szüksége, most hozakodjon vele elő.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Boldog és nyugalmas napra számíthat, egész nap mosolyog. A vidámsága ragadós: a környezetében is mintha kisütne a nap. Az erejéből még arra is telik, hogy valami finomsággal készüljön a családjának.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Végre alkalma adódhat arra, hogy egy nyomasztó félreértést tisztázzon a családjával. A megbeszélés kapcsán rájöhet, hogy érdemes lenne ezentúl rendszeressé tenni az efféle megvitatásokat. A vasárnapi ebéd után a legjobb alkalom.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Ha nem is veti fel a pénz, valamivel meglepheti a kedvesét, ami nem kerül semmibe. A mosoly is egy ilyen dolog, meg a jó szó, de azért ön ennél többre is képes. Valamit megjavíthat otthon, ami már régóta esedékes lenne.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

A Hold és a Vénusz együttállása romantikus, gyengéd és szerelmes hangulatot hoz. Ma valahogy minden kellemes és örömteli, és ön igazán tudja értékelni, amit az élettől kap. Van is miért hálásnak lennie!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Ma képes lesz olyan körülményeket teremteni és olyan hangot megütni, hogy megbeszélhessen bizonyos dolgokat a kedvesével. A túl régóta, túl mélyen elhallgatott dolgok, bár a felszínen nem látszódnak, mégis frusztrálók lehetnek. Ma tiszta vizet öntenek a pohárba!

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Fontos családi ügy kerülhet terítékre. Ma az a feladata, hogy az ellentétes véleményeket közelítse egymáshoz. Ne ragaszkodjon makacsul a sajátjához, legyen nyitott a többiek elképzelésére is, és próbáljanak meg közös nevezőre jutni.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Ma meglehetősen szétszórtnak mutatkozik, ami általában nem jellemző önre. De néha teret kell adni a lazaságnak, a kikapcsolódásnak is. Főleg akkor, ha ön éppen a nyaralását tölti. Ne tervezzen semmit, hagyja, hogy csak úgy történjenek a dolgok!

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Éppen ideje lenne végre tiszta vizet öntenie a pohárba bizonyos dolgait illetően. Eleddig hagyta, hogy az illúziói talán túlságosan is elvigyék önt helytelen irányokba. Vagy még inkább iránytalanságba. Most lépnie, döntenie kell.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ma a megérzései eligazítják, ha döntéshelyzetbe kerül. Márpedig ez könnyen lehet, ugyanis fontos ügyeket kell megbeszélni a párjával, családjával. Békésen sikerül rendezni a konfliktusokat.





Ezeket olvastad már?
Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

Ennek a csillagjegynek ma minden dolga könnyebben sikerülhet

Ennek a csillagjegynek ma minden dolga könnyebben sikerülhet

A szabadság illatát érzed, miután kipróbáltad ezeket a parfümújdonságokat

A szabadság illatát érzed, miután kipróbáltad ezeket a parfümújdonságokat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás