Beleszeretett biológiai anyjába az amerikai férfi: észbontó szexuális viszony alakult ki köztük

édesanya család szerelem szex kapcsolat szexuális viszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Fordot csecsemőként hagyta el az édesanyja, ám, amikor felnőttként újra egymásra találtak, egymásba szerettek, és a férfi elhagyta a feleségét.

A 32 éves Ben Ford és az 51 éves anyja, Kim West közötti viszonyra 2016-ban derült fény. A nő 19 évesen adott életet Bennek, és mivel nem akarta felnevelni, örökbe adta. A férfi felnőttként szerette volna megtudni, ki az édesanyja, ezért elkezdett kutatni utána.

2015-ben levelezni kezdtek, majd sort kerítettek az első személyes találkozóra is. Kim és Ben között már az első találkozó alkalmával izzott a levegő, később pedig sort kerítettek egy újabb találkozóra, ahol egy üveg pezsgő elfogyasztása után lefeküdtek egymással.

Kim West és Ben Ford. Forrás: The New Day

A michigani anya és fia elmondták , hogy „hihetetlen és észbontó" szexet folytattak egymással, így Ben kénytelen volt bevallani feleségének, Victoriának, mit érez biológiai anyja iránt. A férfi azt is bevallotta, hogy valahányszor feleségét csókolja, Kimet képzeli a helyére.

- mondta a The Sunnak Kim.

Bár a pár korábban esküvőt és közös gyermeket szeretett volna, most nem tudni, hol élnek, és azt sem, hogy még mindig kapcsolatban vannak-e.

Korábban írtunk arról, hogy egy férfi 8 év házasság és két gyermek után hagyta el feleségét, mert beleszeretett annak anyjába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.