Ladinek Judit: Ha nem színésznő, akkor kertész lennék





Eseménydús nyár elé néz Ladinek Judit. A színésznőt nemcsak a tévében, de színdarabokban és a Dívák nevű formációban is láthatja a közönség. Szabadidejében pedig a kertjében tüsténkedik.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.04.
cipő helyett virág

A Doktor Balatonban láthatják a televíziónézők Ladinek Juditot. A szókimondó és rendkívül csinos Erika karakterét alakítja a népszerű színésznő a TV2 sikersorozatában, aki a családias, vidám hangulat miatt nagyon élvezte a forgatást.

Imádja a stábot

Nagy öröm volt számomra, hogy bekerültem a Doktor Balatonba, azért is, mert az első évad még a Covid-időszak alatt készült, így a nehéz időszak után igazi megváltás volt, hogy dolgozhatok. Úgy látom, kezd tendenciává válni, hogy egyre több igényes magyar sorozat készül, így a nézők egyre több remek színészt ismerhetnek meg – mondta el a Metropolnak Ladinek Judit.

Mindig felvidul

A színésznő imádja a Doktor Balaton csapatát; nemcsak a színészek, de a háttérben dolgozók, -akik nélkül nem jöhetne létre a produkció -is rendkívül közel állnak a szívéhez.

– Sokszor volt, hogy fáradtan érkeztem a forgatásra, de a mosolygós arcokat látva mindig rögtön feldobódtam. Hálás vagyok, amiért ilyen csapattal dolgozhatok.

Judit nagyon élvezte a forgatást Fotó:TV2

Eseménydús nyár

Ladinek Judit nyara eseménydúsnak ígérkezik: a Madách Színházban a Mary Poppinsban a gyerekek édesanyját, Mrs. Banks-et alakítja, majd a Szegedi Szabadtéri Színpadon a Mamma Mia!-ban az egyik főszereplő, Tania bőrébe bújik, aki meglehetősen hasonlít a Doktor Balatonból megismert nagyvilági, férfifaló Erikára.

Örök barátság a Dívákkal

Ennyi munka mellett felmerül a kérdés, hogy vajon lesz-e idő a nyaralásra? Judit szerint ez nehéz kérdés, de egyáltalán nem bánja, hiszen a koronavírus óta ez az első olyan év, amikor a művészek számára visszatért minden a régi kerékvágásba.

– Hogy nyaralni megyünk-e, azt még nem tudom, hála az égnek idén nagyon megszaporodtak a koncertjeink a Dívák formációval. Détár Enikővel és Fésűs Nellyvel nagyon sokat járunk fellépni az ország különböző pontjaira. Jól tudunk együtt dolgozni, hatalmas a szimbiózis közöttünk. Annak ellenére, hogy három színésznőről van szó, soha nem rivalizálunk egymással, nem teszünk keresztbe a másiknak. A mi barátságunk örök, és remélem, a formációnk is – fogalmazott a csinos színésznő.

Inkább gazdabolt, mint cipővásárlás!

Bár Ladinek Judit a színpadon igazi díva, a magánéletben nem zavarja, ha néha kicsit össze kell koszolódnia. Ez pedig megesik, hiszen imád kertészkedni.

– Három éve költöztünk Dunavarsányba, egy nagyon szép családi házba. A kertet úgy, ahogy volt átalakítottuk, és bár a költözés előtt azt gondoltam, hogy a kerti tevékenységem a fűnyírásban merül majd ki, végül beleszerettem a kertészkedésbe. Most már ott tartok, hogy gazdaboltról gazdaboltra járok. Soha nem hittem volna, hogy jobban tűzbe hoz egy hortenzia kiválasztása, mint egy cipőboltban való vásárlás, de aztán így lett – mondta el mosolyogva Judit. – Nagyon sok időmet elveszi a kert, de ez olyan élmény és kikapcsolódás, amire szükségem van. Ha nem lennék színésznő és szakmát kellene választanom, akkor könnyen lehet, hogy a kertészkedés, a növénytermesztés mellett döntenék.

Imád a természetben lenni Fotó:TV2

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás