RETRO RÁDIÓ

Az ág is húzza Amber Heardöt: nyomozás indult ellene, az FBI is vizsgálódik





Johnny Depp korábbi felesége ellen még 7 éve indult nyomozás, mert illegálisan vitte be kutyáit Ausztráliába. Akkor pénzbüntetéssel megúszta.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.07.
botrány

Hónapokig tartott Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere, amelyet végül Depp nyert meg. A két színész kálváriája most tovább folytatódik, ugyanis az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) is segítheti azt a nyomozást, amely Amber Heard ellen indult Ausztráliában – számol be róla a Daily Mail.

Amber Heard megszegte az ausztrál állatokhoz kapcsolódó karanténszabályt Fotó: AFP

Heard azért repült akkor az országba, mert korábbi férje, Johnny Depp ott forgatta A Karib-tenger kalózai 5. részét. Két yorkshire terrierjüket is magával vitte, ám mivel a megérkezésekor nem jelentette be hivatalosan a Pistol és Boo névre hallgató ebeket, ezzel megsértette Ausztrália szigorú karantén- és biobiztonsági törvényeit.

A kutyakozmetikus buktatta le Amber Heardöt

A színésznő ott sértette meg az előírásokat, hogy a kutyákat 10 napig karanténban kellett volna tartani, ám a hatóságok egy hétig nem tudtak arról, hogy az állatok az országban vannak. Amber Heard akkor bukott le, amikor ebeit elvitte egy kutyakozmetikushoz, ugyanis az ott dolgozó lefotózta és feltette az internetre. A sztárpár 72 órát kapott arra, hogy visszaküldjék a kedvenceiket az Egyesült Államokba, különben lefoglalják és elaltatják őket.

A bíróság az ebek behozatala miatt eljárást indított, amelynek végén, 2016 áprilisában Amber Heard bűnösnek vallotta magát bevándorlási okmány hamisításában, amiért 10 ezer ausztrál dollár (mai árfolyamon 2,7 millió forint) pénzbírságot kapott.

A sztárpár akkor ügyvédjén keresztül azt mondta, hogy nem szándékosan nem jelentették be a kutyákat és Amber Heard azt gondolta, hogy Depp emberei majd elintézik a papírmunkát.

Kirúgással fenyegetőzött Amber Heard

Az ügyet a pénzbüntetéssel lezárták, azonban most a nyomozás azért indult újra, mert a Heard ügyvédje által elmondottakat némileg megdöntötte az, amit Depp egykori alkalmazottja állított a bíróságon. Ugyanis Kevin Murphy, a színész korábbi ingatlanügynöke többször is figyelmeztette Amber Heardöt arra, hogy Ausztráliában szigorú szabályok vonatkoznak az állatok behozatalára, és ha a kötelező eljárás nem történik meg, komoly büntetésre számíthat, akár a kutyákat is elaltathatják. Később Kevin Murphy jelezte aggályait a színésznőnek, mire Heard azzal fenyegette meg az ingatlanügynököt, hogy kirúgja.

Kevin Murphy nyilatkozata után az ausztráliai Mezőgazdasági, Vízügyi és Környezetvédelmi Minisztérium nyomozást indított hamis tanúzás miatt Amber Heard ellen, miután felmerült a gyanú, hogy nem mondott igazat eskü alatt a bíróságon. A lapnak most arról ír, hogy az FBI is segíthet a nyomozásban az ausztrál hatóságoknak, hiszen az ügy minden érintettje az Egyesült Államokban tartózkodik.

Ha Amber Heardöt bűnösnek találják, akkor akár 14 évet is kaphat.





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás