"Vannak dolgok, amiket kicsit másként kell most csinálnom" - Várandóssága alatt sérült Rúzsa Magdi rekeszizma

Rúzsa Magdi videó sérülés éneklés rekeszizom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi nyolc hónappal ezelőtt adott életet hármasikreinek, azóta minden pillanata a gyermekei körül forog, de emellett az éneklést, a fellépéseket sem engedte el. 

Rúzsa Magdin látszik, hogy most lett igazán teljes az élete: otthon a családja, a gyermekei körében végtelenül boldog, örömmel tölti el az együtt töltött idő, a színpadon pedig szintén szívből énekel.

Az énekesnő elmondása szerint könnyen össze tudja egyeztetni az anyaságot a karrierjével, hiszen csak arra a néhány órára van külön a gyermekeitől, amíg koncertezni megy.

Magdi elárulta, hogy terhessége során sérült a hasfala és a rekeszizma is, amivel bár tünetmentesen le lehet élni egy életet, énekesként ez komoly gondot okoz.

"Nagyon sok nő él ezzel, nyilván nekem ez abból a szempontból más, hogy én a testemnek ezen részét egészen komolyan használom, hiszen énekesnő vagyok, az énekléshez nagyon kell a rekesz. Vannak dolgok, amiket kicsit másként kell most csinálnom, mint ahogy korábban és az egy hosszú folyamat, mire teljes mértékig regenerálódni tud az ember."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.