RETRO RÁDIÓ

Félnek a III. kerület lakói: elképesztő történeteket mesélnek





Óbudán és Békásmegyeren mindig történik valami. Legutóbb arról írtunk, hogy egy férfi hajléktalanokat visz fel a lakásába, most pedig a békásmegyeri utcai üvöltözések, verekedések és bandázások verték ki a biztosítékot az ott lakóknál.



Megosztás
Szerző: P.P.
Létrehozva: 2023.03.19.
III. kerület III. kerület banda verekedés

Sokan már azon is elgondolkodtak, hogy el kellene költözniük a környékről, hiszen állításuk szerint hanyatlik a közbiztonság.

Békásmegyeren rengeteg a probléma mostanában... – Forrás: Google Maps

Minden este balhéznak a környéken

Véget értek a nagy hidegek éjjel és máris megjelentek az éjszaka közepéig üvöltözve bandázgató, néha kicsit összevesző, olyankor vagy verekedő vagy súlyos fenyegetésekkel egymást nyugtatgató lumpenek

– írta egy felháborodott III. kerületi lakos a kerület Facebook-csoportjába. Több helyi is panaszkodott erről lapunknak.

Az önkormányzati lakások környékén van a gond

A Békásmegyeren élő Betty szerint a legtöbb érintett házban önkormányzati lakások vannak. Azt akarják, hogy az önkormányzat által kiadott lakások lakóit ellenőrizzék többször, és kérdezzék meg a többi ott lakót is, hogy minden rendben van-e velük.

Évek óta romlik a közbiztonság, nem érezzük magunkat biztonságban

– osztotta meg velünk Betty, hozzátéve: a nagy háztömbök között gyakran már félnek este kimenni az utcára, és a családok féltik a gyerekeiket is. A lány nem érti, hogyan fajulhattak el ennyire a dolgok és miért nem tesz ez ellen senki semmit, hiszen félnek, hogy valaki egyszer őket akarja majd megverni vagy megkéselni.

A hölgy azt is elmesélte nekünk, hogy másfél hónapja a Pablo Neruda utcai dohányboltba siettek a párjával, amikor a hely előtt egy párral futottak össze. A fiatal lány és a férfi közötti konfliktus addig fajult, hogy a pár férfi tagja az utcán kergette a másik felet

De ezelőtt is volt egy hasonló eset, fiatalok összeverekedtek, egy lányt ütöttek le kora hajnalban

– mesélte Betty, aki szerint már mindennapos, hogy valami balhé történik a környéken.

Hajléktalanokat visznek fel a lakásba

Mint korábban megírtuk, egy óbudai panelbe egy ott lakó férfi hajléktalanokat visz fel, így tartja rettegésben a környékbelieket és keseríti meg a mindennapjaikat. A III. kerületi Madzsar József utca 5. szám alatti panelház lakói már az elköltözést fontolgatják.





 





Ezeket olvastad már?
Nyitrai Zsolt közölte az örömhírt: több száz rászoruló családnak segített az Agrárminisztérium és az Élelmiszermentő Központ – Videó

Nyitrai Zsolt közölte az örömhírt: több száz rászoruló családnak segített az Agrárminisztérium és az Élelmiszermentő Központ – Videó

Felháborító: borotvaéles táblákat helyeztek ki Gazdagréten

Felháborító: borotvaéles táblákat helyeztek ki Gazdagréten

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

Húsvét: Így változik a gyógyszertárak nyitvatartása

Húsvét: Így változik a gyógyszertárak nyitvatartása

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás