televíziós karrier Tények Fehér Anettka születésnap
Fehér Anettka élete férje 2008-ban bekövetkezett halála után nagyon sok mindenben megváltozott. Az egykori vidám, cserfes nő zárkózott lett és sokakkal megszakította a kapcsolatot. 

Hamarosan kerek évfordulót ünnepel Fehér Anettka, a jeles nap alkalmából mesélt arról, hogyan telnek a mindennapjai, mivel foglalkozik mostanában.

2008-ban fordult vele nagyot a világ, miután férje, Forgács Rezső meghalt. Utána Anettka nagyon bezárt, sok emberre megszakította a kapcsolatot, sok időt töltött egyedül, akkor hagyott fel a televíziózással. Úgy érezte ez már nem az ő világa.

Kiderült: ezért hagyta abba a televíziózást Fehér Anettka Forrás: MTI/Kovács Tamás

Párkapcsolata férje halála után sokáig nem volt, nemrég azonban újra rátalált a szerelem. Saját gyereke nem lett, de pedagógusként kiélheti a gyerekek iránti szeretetét.

Az egykor nyitott, vidám nő sokat változott, ma már nagyon kevés embert enged magához közel - olvasható a Tények.hu oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.