Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Visszatért, de durván megdrágult a Pilóta keksz: ennyibe kerül a kedvelt csemege

default user icon
MME
A népszerű keksz gyártását tavaly ősszel leállították, és csak idén áprilisban indultak újra a gyártósorok. A Pilóta kekszet május közepén kezdték ismét szállítani a boltokba, de sokan meglepődhettek, amikor meglátták, mennyibe is kerül most egy csomag töltött, omlós keksz.

A Pilóta keksz gyártása a Győri Keksz székesfehérvári üzemében zajlik, az üzemsorok mellett pedig folyamatosan dolgoznak azért, hogy az ország minden pontjára eljusson a finomságból. A cég tulajdonosa szerint július elejére már az ország legtöbb kiskereskedelmi egységében elérhető lesz a szendvicskeksz klasszikus változata. A tripla kakaós kekszre a nyár közepéig várnia kell az édesszájú rajongóknak.

A 180 grammos csomagban árult Pilóta keksz ára hosszú éveken át szinte változatlan volt és 300-450 forintot kértek érte a boltokban. Az első nagy ugrás tavaly volt érzékelhető, akkor ugyanis fél éven belül 200 forintot drágult a termék az Árukereső adatai alapján. A boltokba visszatért nassolnivaló most azonban minden korábbinál magasabb áron, átlagosan 850 forintért kerül értékesítésre.

Ha szeretnéd otthon elkészíteni ezt a retró édességet, mutatunk hozzá két szuper receptet!

PILÓTA KEKSZ HÁZILAG >>> 

GLUTÉNMENTES PILÓTA KEKSZ HÁZILAG >>> 

Borítókép: Mindmegette

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss