RETRO RÁDIÓ

Halak, ideje lenne megtanulni látni





Reményei egyáltalán nem olyan megvalósíthatatlanok, mint amilyeneknek hiszi őket.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.08.09.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Vénusz és a Plútó szembenállása gyanakvást és féltékenységet ébreszt. Vigyázzon, mert ma a párja félreérthetőnek találja a viselkedését, és bizony sok lehet a vita és a konfliktus. Az őszinte, egyértelmű kommunikáció segíthet!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Egy fontos kérdésben várhatják ma az ön döntését. Ne halogassa tovább, ma jót jeleznek a csillagok, képes lesz racionálisan választani. Az érzelmi élete ugyanis továbbra is viharos, és kissé kiegyensúlyozatlan. De ez ma nem számít.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Szinte lélegezni sem lesz ideje, annyi a munkája. Nem baj, mert amit tesz, annak végre hasznát is láthatja. Sőt annál többet. Valakit ma határtalanul boldoggá tehet. Különösen, ha olyan munkakörben dolgozik, ahol emberekkel kell foglalkoznia.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Vénusz és a Plútó fényszöge nagyon gyanakvóvá teszi. Higgye el, a másik félresikerült mondatai nem ön ellen irányulnak! Próbálja megőrizni a nyugalmát, apróságok miatt ne idegeskedjen. Az este már jóval nyugodtabb lesz.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Komoly problémája van, és ez ügyben ma több ember véleményét is kikérheti. Nem érdemes sokfelé érdeklődnie. A végén csak összezavarodik, és csak ugyanoda jut vissza, ahonnan kiindult. Egyetlen megbízható embert kérdezzen csak.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Tele van energiával, és ezt most érdemesebb alkotó munkára fordítania, mintsem a szokásos robotolós favágásra. A művészek ma különösen inspiráltak. De azok is, akik csak kedvükre alkotnak, faragnak, festenek.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Vénusz és a Plútó feszítő fényszöge hat a mai napon. Nehezen indulhat a mai napja, és ez így is marad. Folytonosan akadályokba ütközhet, és ezért úgy érezheti, a világ összeesküdött ön ellen. Pedig ez nincs így, csak valamiben várakozó álláspontra kellene helyezkednie.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma képtelen eldönteni, kiben is bízhat, kinek is hihet. Ami a munkáját illeti, ott oktalanul lát rémeket és konkurenciát. A szerelmi életében sem jogos a balsejtelem. Higgye el, olyan társa van, akiben maximálisan megbízhat!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szokásosan indul a napja, ám egyszerre csak felgyorsulnak ön körül az események. Kaphat egy nagyon jónak tűnő ajánlatot. Csak akkor fogadja el, ha ezzel nem veszélyezteti a többi munkája sikerét. És még az ideje, ereje is elég rá.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kellemetlen helyzetbe kerülhet: olyan ismerőssel találkozhat, akit inkább kerülne. A találkozás mégis javára válhat, mert meglepő dolgok derülhetnek ki az illetőről. A végén még örülni fog a sorsnak, hogy ilyen helyzetbe hozta.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A szerelem köti le minden energiáját, ám mégsem szabadna megfeledkezni a kötelességeiről. A munkájára, és különösen a főnökével való kapcsolatára sem ártana jobban odafigyelnie. Na meg az áskálódó pletykákra.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Reményei egyáltalán nem olyan megvalósíthatatlanok, mint amilyeneknek hiszi őket. Igaz, a sors sok korlátot állít fel önnek, de azok legalább annyira kapaszkodók, mint gátak. Tanuljon meg látni, értékelje át a helyzetét!





Ezeket olvastad már?
Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

Ennek a csillagjegynek ma minden dolga könnyebben sikerülhet

Ennek a csillagjegynek ma minden dolga könnyebben sikerülhet

A szabadság illatát érzed, miután kipróbáltad ezeket a parfümújdonságokat

A szabadság illatát érzed, miután kipróbáltad ezeket a parfümújdonságokat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás