RETRO RÁDIÓ

Pozitív sorsfordulatra számíthat ma a Skorpió





Ha eddig számtalan nehézséggel is kellett számolnia, most új utakra térhet végre az élete sora.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.08.11.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Vénusz az Oroszlán jegyébe lép, ami nagyon kedvez önnek. A szerelemben most szerencsés, ha szingli, akkor bizony több rajongója is akad majd a következő periódusban. Megéri várni kicsit, rövidesen a nagybetűs szerelem is bekopogtat az életébe.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Magánéletében kedvező fordulatot hozhatnak ma a csillagai. De ez a pozitívum csak akkor fog megtörténni önnel, ha nem mondott le magában végleg róla. A reményt nem szabad sohase feladni, merjen álmodni róla!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Itt az ideje a régi nagy tervei valóra váltásának. Ma egy véletlen találkozás is a kezére játszhat ebben. Egy régi ismeretség felújítása váratlan lehetőségekkel kecsegtethet. Ne legyen szégyenlős: ami a szívén, az a száján!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ügyesnek bizonyulhat ma az ismerősi körében a játszmák terén. A szövetségek kötése éppúgy nem esik nehezére, mint az ellenségek megvezetése. A taktikázást mesterfokon űzi, de legyen ugyanakkor nagyvonalú, ha módja van rá!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Vénusz a Oroszlán jegyébe lép: eljött az ön ideje! A Vénusz a szerelemben, párkapcsolatban hoz sok örömöt, boldogságot, és a pénzügyekben is fellendülést ígér. Most megtalálja a számítását mindenben!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Érzelmi élete kiszámíthatatlan, és nagyon intenzív. Egy kis kedvességgel, humorral nagyon sokat tehet a javulásért. Vegye észre a jót a rossz helyett, és ne a kritikákat fogalmazza, hanem a dicséreteket!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A szokottnál rámenősebb lehet, és ez bizony némi ellenérzést kelthet a környezetében. Ám nem lehet mindig a szokásos libikókázást játszania, néha bizony konfrontálódni kell az eredmény érdekében. Aztán úgyis megbékíti őket.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma végre eljött az ideje a pozitív sorsfordulatnak. Ha eddig számtalan nehézséggel is kellett számolnia, most új utakra térhet végre az élete sora. Használja a kapcsolatait! Valakinek valaha segített, most visszaadhatja a kölcsönt.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nyugtalan természete folytonosan új utakra hajtja. A talpraesettség nem hiányzik önből, de a kitartást még tanulnia kell. A mai nap azonban kedvez minden változtatásnak, mert az újító változtatásokat a bolygók kontrollálják.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az utóbbi időben sok dologról le kellett mondania, de a célt szerencsére nem tévesztette szem elől. És az a fontos. Ha lassítják is a körülmények, hamarosan új lendületet vesz a sorsa. És akkor már le sem tudja fékezni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Több időt kellene töltenie a családjával. Önmaga is érzi, hogy az nem elég, ha pusztán egy légtérben van velük. A törődés sem csupán a főzésből, mosásból áll, bár az sem kicsi dolog. A párja különb elbánásra vágyik.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kár a pénz miatt aggodalmaskodnia. A rágódás önmagában még nem segít, de ha határozott terveket dolgoz ki, és azok érdekében kitartóan tevékenykedik, akkor sikeres lehet. Lásson neki még ma, keressen új lehetőségeket!





Ezeket olvastad már?
Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás