Egyberuha - egyszerű, de nagyszerű nyári viselet. Neked melyik a kedvenced?

fashion week tippek-tanácsok öltözködés ruha Nyár magazin stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyári melegben sokaknak gondot okozhat, mit is vegyenek fel, amiben nem sülnek meg, de ami előnyösen is áll rajtuk. Ilyenkor remek választás lehet egy "egyberuha"! Bár sokan nem kedvelik a klasszikus, egybeszabott ruhákat, higgyük el, ma már olyan sokféle fazonban és stílusban kaphatóak, hogy biztosan mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelőt.

Az egyberuha (értsd: egybeszabott ruha) egy igazi jolly joker a nyári szezonban, hiszen lehet lenge, testhez álló, elegáns, sportos, mini, maxi, midi, viselhetjük szandállal, körömcipővel, sportcipővel és egészen biztos, hogy találunk olyat, ami még szebbnek mutatja az alakunkat, a kellő kiegészítőkkel pedig nagyon stílusos viselet tud lenni.

Sportos


A ruha szó hallatán a legtöbbek fejében valami virágos, fodros csoda jelenik meg – ettől pedig sok mindenkit még a hideg is kiráz. Pedig nem minden ruha olyan, mint egy cukorsziruppal leöntött vattacukor, így akkor sem kell lemondanunk erről a viseletről, ha éppen a sportos stílus áll hozzánk a legközelebb.

Rohangálós


Nyáron nincs is kényelmesebb, ha egész nap rohangálni kell a városban, ügyet intézni,vagy gyorsan elszaladni a gyerekkel a játszótérre, mint egy egyberuha. Reggel csak felkapjuk és már indulhatunk is. Nem kell a színben, mintában, fazonban megfelelő alsók és felsők között válogatni, így akkor is nagyon praktikus, ha éppen késésben vagyunk.

1.Sportos - Midi dress
2.Rohangálós - V-nyakú tunika
3.Kislányos - Fit & flare dress
4.Csajos - Ruha dekoratív ujjal
5.Szexi - Kötött ruha, lánc pánttal Forrás: 1. zara.com 2. 2.hm.com 3. c-and-a.com 4. reserved.com 5. bershka.com

Kislányos


Aki kedveli a kislányos stílust, az mindenképpen szerezzen be néhány aranyos egyberuhát. Ezek általában derékban szabott, A vonalú szoknyával rendelkező darabok, masnikkal, fodrokkal vagy éppen puffos ujjal. Ennél a típusnál arra érdemes figyelni, hogy ne vigyük túlzásba a dolgot, mert egy bizonyos kor után a túl kislányos megjelenés nem a cuki, hanem inkább a ciki kategóriába esik. Szóval, csak mértéktartóan!

Csajos


A cuki helyett választhatjuk a megkapó outfitet is, azt, amikor mások szinte képtelenek levenni a szemüket rólunk, olyan találó, önazonos és csinos a megjelenésünk. Ehhez persze jól kell ismernünk az adottságainkat és azt, hogy miben vagyunk igazán magabiztosak – mert ez a kulcsa annak, hogy ellenállhatatlanok legyünk. Egy jó egyberuha ebben sokat segíthet.

Szexi


Egy romantikus vacsorához, egy csajos estéhez vagy egy jó bulihoz a legmegfelelőbb öltözet egy szexi egyberuha. A szexit természetesen mindenki másképp értelmezi, így nem kell feltétlenül egy mélyen dekoltált minire asszociálnunk – ami különben is inkább közönséges, mint szexi. Akárcsak a kislányos stílusnál, itt is érdemes kerülni a túlzásokat, így a rövid ruha felül legyen zártabb, míg a mélyen dekoltált inkább hosszabb szoknyarészű.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.