Házasságáról vallott Csongrádi Kata: "25 évre eldobtam magamtól"

Forrás: TV2 -
házasság Csongrádi Kata szerelem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csongrádi Kata olyan dolgokat árult el a magánéletéről, amiről korábban soha nem tett említést. Kiderült, hogy a színész-énekesnő házassága nem volt problémamentes.

Csongrádi Kata hét évvel ezelőtt vesztette el a férjét. Nagy szerelem volt az övék, de számos nehézséggel meg kellett küzdeniük.

"Történhetett bármi, a mi szerelmünk nem csitult. Kiderült, hogy karmikus találkozás volt a miénk, ugyanis a férjem az előző életemben a gyerekem volt. Regressziós hipnózisban láttam őt kisgyerekként, amint a karomban tartom, majd 25 évre eldobtam magamtól, lemondtam róla, és nem én neveltem. Karmikus adósság volt, hogy ezúttal is 25 éven keresztül kellett ápolnom" - mesélte a Blikknek Kata.

Csongrádi Kata énekesnő Forrás: TV2

"Amikor összekerültünk Istvánnal, óriási adóssága volt, azt kellett törlesztenünk, egy kis albérletben laktunk – emlékezett vissza, majd azt is megosztotta a Story magazinnal, hogy épp emiatt nem mertek gyereket vállalni, mikorra pedig kifizették a tartozást, István betegsége miatt már túl késő volt. Nagyon bánom, hogy nem szültem" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.