Schumacher család Gina Schumacher Michael Schumacher lovaglás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanában nem sok okuk volt ünnepelni, de a legendás autóversenyző lánya, Gina nagy sikert ért el.

A Forma-1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher majdnem tíz éve szenvedett súlyos síbalesetet, melynek következtében egy ideig kómában volt. Az egykori pilóta már régóta otthonában lábadozik, de a pontos állapotáról semmit sem árul el a családja, és csakis a legszűkebb baráti kör ismeri az igazságot.

A Schumacher család az utóbbi időben nemcsak Michael egészségi állapota miatt, hanem fia, Mick karrierje kapcsán is a reflektorfénybe került. A fiatal Schumacher ugyanis édesapja nyomdokaiba lépett, és két évvel ezelőtt lehetőséget kapott, hogy a Forma-1-ben is megmutassa magát. Az első éve nem sikerült jól, és az idei sem hozta meg az áttörést. A csapatával, a Haas istállóval látványosan megromlott a kapcsolata, legalábbis a nagybácsija, Ralf folyamatosan támadta a csapatvezetőt.

A Haas végül menesztette Schumachert, akinek egyetlen lehetősége maradt, hogy az autóversenyek királykategóriájában maradjon, mégpedig az, ha leszerződtetik tartalékpilótának a Mercedeshez, Lewis Hamilton és George Russell mellé.

Schumacherék számára így egyedül Gina, Mick testvére szállítja most a sikereket. Michael lánya kiemelkedő teljesítményt nyújt a lovaglás terén: ősszel megnyerte CS O Bingo nevű lovával az oklahomai Kimes Ranch Tulsa Reining Classic nevű meghívásos, nem profi, westernlovas bajnokságot – írja a GP Hírek.

A lovat a Schumacher család tenyésztette, nevelte és idomíttatta, sőt a paripa anyját még maga Michael vette Ginának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.