Egy 8 éves kislány testébe van zárva ez a 23 éves nő: fél, hogy soha nem talál rá a szerelem

agytumor kislány szerelem Shauna Rae
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shauna Rae 23 éves, de mindössze 116 cm, ami annak a következménye, hogy hogy újszülöttként agytumorral kezelték. A fiatal lány nagyon vágyik egy társra, de fél, hogy a külseje miatt nem talál magának komoly szándékú udvarlót.

A TLC-n futó egyik műsorban mesélte el nem mindennapi történetét Shauna Rae, aki 23 éves korában olyan külsővel rendelkezik, mintha egy 8 éves kislány lenne. Ez annak a mellékhatása, hogy újszülöttként agytumorral kezelték.

Shauna nagyon vágyik a szerelemre, de eddig úgy gondolta, hogy esélytelen, hogy bárki komoly szándékkal közeledne felé. Ezt cáfolta meg a 26 éves Dan Swygart, aki virággal kedveskedett Shaunának, miután megnézte az első évadot a realityből.

A fiatalok eddig csak online tartották a kapcsolatot, de a fiú nemrég repülőre szállt, hogy személyesen is megismerje Shaunát. A lány bevallotta, hogy egyelőre nem tudja, hogy a távolság miatt hogyan működne kettejük között a dolog, de úgy érzi, hogy szívesen megpróbálná Dannel a távkapcsolatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.