Saját férje buktatta le a kiskorú tanítványával szexelő tanárnőt

Forrás: Shutterstock -
kiskorú megrontása szex tanárnő férj ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal tanárnő vádalkut kötött, így megúszta, hogy hosszú időre a rácsok mögé kerüljön.

A wisconsini Two Rivers városában élő Rebecca Kilps ellen még tavaly indított nyomozást a rendőrség, miután saját férje lebuktatta a diákjával szeretkező tanárnőt. A férfi akkor fogott gyanút, amikor arra lett figyelmes, hogy felesége intim üzenetváltást folytat valakivel. A számonkérés során Rebecca bevallotta, hogy egy diákjával levelezget.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A chatelésnél azonban több is történt Kilps és 17 éves, azaz kiskorú diákja között, erről már a fiú számolt be a rendőrségnek. A diák állítása szerint kétszer szeretkezett a tanárnővel, méghozzá a nő lakásán, amikor nem volt otthon a férje. A diák és a tanárnő beszélgetése ártatlanul indult, majd egyre komolyabbra fordult, és a végén már a közös jövőjüket tervezgették.

Rebecca Kilps vádalkut kötött, így mindössze kilenc hónap szabadságvesztésre ítélték, szabadulása után pedig saját fiát leszámítva nem tartózkodhat egy légtérben, felügyelet nélkül egyetlen kiskorúval sem – írja a Bors a WBAY cikke nyomán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.