Borzalmas részletek a csepeli támadásról: "Felé fordult és megragadta a nyakát"

dreamstime -
Csepel kislány támadás lift
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy csepeli panel liftjében támadt rá egy 13 éves lányra egy férfi. Gabriella bátyja beszámolt a szörnyű részletekről.

"Minden nagyon gyorsan történt" - kezdte annak a kislánynak a bátyja, akire egy csepeli panel liftjében támadt egy férfit.

"Éppen az iskolából jöttünk haza Gabival, amikor én egy kicsit lemaradtam. Ő előre ment, bement a házba. Ekkor láttam meg egy férfit, aki sietve a húgom után lépett be az épületbe, de akkor még nem gyanakodtam semmi rosszra. Aztán elfajultak a dolgok..." - árutla el a 13 éves kislány testvére. Hozzátette: az idegen azonnal beszállt húga mellé a liftbe.

"Én már csak arra értem oda, hogy csukódik az ajtó és a férfi megnyomja az összes gombot a liftben, hogy elakadjanak. Ezután a testvérem nagyon hangosan felsikított és kiabált nekem, hogy segítsek rajta. Szegény nagyon meg volt ijedve... Mondtam neki, hogy ne féljen, mert itt vagyok. Mondtam neki, hogy nyomja a csengőt... De ő akkor már nem fért oda a gombokhoz" - árulta el a fiú. Tesvére arról is beszámolt arról, hogy mi történt a liftben.

A férfi fenyegetette a kislányt dreamstime

"Később azt mesélte, hogy a liftben, miután megnyomta a férfi az összes gombot, felé fordult és megragadta a nyakát. Először egy kézzel, majd két kézzel kezdte szorongatni. Azt mondta Gabinak, hogy meg fogja késelni. Kést ugyan nem vett elő, csak szorongatta tovább a nyakát. Ezután közölte vele, hogy tolja le a nadrágját, amit a testvérem nem tett meg. Viszont a férfi nem adta fel, közölte vele, hogy ezt azért kapja, mert a húgom bántotta az ő öccsét... Fogalmunk sincs, kiről beszélhetett, hiszen a kistestvérem senkivel nincs rossz viszonyban" - mondta a Ripostnak a testvér.

"Az egyik szomszéd hívta a rendőröket. Én pedig szóltam anyának, hogy nagy baj történt, és jöjjön azonnal. Miután kiértek a rendőrök, megnézték a kamerafelvételeket, és azt mondták, hogy biztosan meglesz a férfi" - árulta el a fiú. Az eset után a kislányt kórházba szállították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.