Kiborult a Metallica énekese, leállította a koncertet

Metallica koncert James Hetfield mentális egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen megdöbbentő jelenet zajlott le a Metallica brazíliai turnéján. A zenekar frontembere, James Hetfield kiborult, és leállította a koncertet.

James Hetfield, a zenekar frontembere egyik pillanatról a másikra abbahagyta a zenélést koncert közben, majd elmondta a rajongóknak, hogy öregnek érzi magát, és képtelen tovább játszani.

"Meg kell mondanom, nem éreztem magam túl jól, mielőtt idejöttem. Bizonytalannak éreztem magam. Úgy éreztem, öregszem, nem tudom játszani tovább ezt a szart. Ez a lényeg. 58 éves vagyok, 41 éve vagyok színpadon, elég volt" - idézi az énekest a Blikk. Azt is elmondta, hogy a koncert előtt beszélt erről a zenekar többi tagjával is, akik mindenben támogatják.

"Megöleltek, majd azt mondták, ha rosszul érzem magam a színpadon, akkor mindenben támogatnak. Most, hogy látlak benneteket itt, tudom, nem vagyok egyedül... és egyikőtök sincs egyedül."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.