Berki Mazsi sokkos állapotban: alig eszik és mindenkitől elzárkózik Krisztián halála óta

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Berki Krisztián temetése gyász Berki Mazsi Berki Krisztián halála állapot tragédia egészség trauma sokk Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családját is megrémíti Berki Mazsi állapota. A fiatal édesanya férje tragikus halála óta szinte senkivel sem beszél és alig pár hét alatt az amúgy is vékony nő még tovább fogyott.

A héten vesznek örök búcsút Berki Krisztiántól, akinek az volt a különleges kérése, hogy a temetésén senki se viseljen feketét, őt ne gyászolják. A család tiszteletben tartja az elhunyt médiasztár utolsó kívánságát és ezért arra kérték az embereket, hogy fehérben érkezzenek a búcsúztatóra.

Berki Krisztiánnak hamvasztásos temetése lesz, azonban nem urnában, hanem koporsóban helyezik végső nyugalomra – tudta meg a Blikk az egykori tévés műsorvezető édesanyjától.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A Berki-házaspár egyik közeli ismerőse elárulta a lapnak, hogy mindenki aggódik Mazsi állapota miatt. A gyászoló özvegy ugyanis még mindig nem tért magához a tragédia utáni sokkból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.