Ide temetik Berki Krisztiánt: csütörtökön vesznek tőle végső búcsút

Forrás: https://www.facebook.com/aberkik -
Berki Krisztián temetése Berki Mazsi Berki Krisztián halála Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A három hete elhunyt Berki Krisztián családja a mai napig nem ocsúdott fel a gyászból, ismerőseik bíznak abban, hogy a celeb édesanyjának és feleségének, Mazsinak is egy kicsit könnyebb lesz, ha eltemetik szerettüket. Most már azt is lehet tudni, hol nyugszik majd a híresség. 

Csütörtökön, kora délután temeti el családja a tragikus körülmények közt elhunyt Berki Krisztiánt, a Farkasréti temetőben lesz a végső nyughelye - tudta meg a Bors. A búcsúztató nyilvános lesz, arra számítanak, hogy sokan róják majd le végső tiszteletüket a nyughelyénél.

Forrás: https://www.facebook.com/aberkik

Berki Mazsi néhány napja arra kérte a gyászolókat, hogy mindenki fehér ruhában érkezzen majd a temetésre, és nyugodtan hozhatnak vágott virágot, de akár koszorút is.

"A férjemnek gyönyörű temetése lesz, olyan, amilyen ő volt, Berki Krisztiános, hozzá méltó helyen és módon helyezzük örök nyugalomra" - nyilatkozta az özvegy.

A tragédia részleteiről ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.