Ezt az italt soha ne kérd repülőn, ha jót akarsz magadnak!

Forrás: Shutterstock -
stewardess repülő utazás diétás kóla étkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan kihasználják a légi utazás minden előnyét, és finomabbnál finomabb falatokkal kényeztetik magukat a fedélzeten. 

Egy TikTokon is aktív légiutas-kísérő nemrég érdekes információt osztott meg a repülős étkeztetéssel kapcsolatban. Elárulta, hogy egy bizonyos italt gyűlölnek felszolgálni, és természetesen azt is kifejtette, miért.

Manapság sokan figyelnek a vonalaikra és/vagy az egészségükre, ezért diétás kólát isznak a sima cukros verzió helyett. Ez azonban a hagyományos változattól eltérő összetételének köszönhetően sokkal jobban habzik, ezért több időt vesz igénybe a kitöltése is, a stewardesseknél és stewardoknál pedig minden másodperc számít.

@ariel.cisneros1 Flight Attendant Problems #flight#flightattendant#travel#plane#vacation#dietcoke#fyp#covid#covid19#airport♬ Elevator Music - Bohoman

Ariel Cisneros videóján egyértelműen látszik, hogy az édesítőszeres ital kiöntésével nagyjából kétszer annyi idő alatt készülnek el, mint a normál változatéval, és ez egy mozgalmas munkanapon jelentős mértékben emeli a stressz-szintjüket. Ezért a légikísérő arra kéri az utasokat, hogy amennyiben szeretnék belopni magukat a személyzet szívébe, inkább más alternatívát válasszanak a diétás kóla helyett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.