Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kőkemény házimunkát kapott György herceg a nyári szünetre

default user icon
MME
Bizony, a 8 éves trónörökösnek ugyanúgy ki kell vennie a részét a házimunkából, mint egy hétköznapi kisfiúnak egy hétköznapi családban. Mutatjuk, milyen feladatot bízott rá Katalin hercegné!

Azt hihetnénk, György hercegnek - a királyi család trónörököseként - sosem kell olyan dolgokkal törődnie, mint a házimunka. A szülei, Vilmos herceg és Katalin hercegné azonban ezt máshogy gondolják.

A Mirorr szerint a hercegi pár épp egy wales-i kecskefarmot látogatott meg, mikor Katalin elárulta, hogy a kis György nagyon különleges házimunkát kapott a szünetre: ő a felelős a takarmány mozgatásáért, szállításáért Erzsébet királynő sandrighami birtokán.

Erre akkor derült fény, mikor a kecskefarmon a gazda egy olyan eszközről kezdett el mesélni, amit takarmány mozgatására is használnak. Ekkor jegyezte meg a hercegné, hogy György hercegnek is pont ez a feladata.

Györgynek egyébként Sarolta hercegnő és Lajos herceg is besegítenek néha a munkába, valamint nagyapjuk, Károly herceg is rengeteget tevékenykedik a királynő birtokán. Céljuk, hogy a farm a lehető legkörnyezetudatosabb módon működjön.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss