Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez nagyon durva! Fecskendődarabot talált a barackkonzervben egy férfi

default user icon
MME
Teljesen érthető, hogy pert fontolgat a gyártóval szemben az a férfi, aki egy fél fecskendőt talált őszibarack-konzervében a gyümölcsdarabok kanalazása közben. A konzervet egy szomszédos élelmiszerboltból szerezte be, aminek tulajdonosa az eset után azonnal elnézést kért annak ellenére, hogy az ügyben leginkább a gyártó vonható felelősségre.

A gyümölcskonzervet a Coles egyik üzletében tette kosarába az ausztrál férfi, akkor még mit sem sejtve. A 9news cikke szerint a gyanútlan vásárló miután hazaért, fel is bontotta a konzervet, majd nekilátott a falatozásnak. Már a doboz felénél járt, amikor egy méretes pálcika szerű dologra lett figyelmes. Később kiderült, hogy bizony egy fecskendő dugattyúja került a konzervdobozba az őszibarack darabjai közé.

Érthető, hogy a vevő a fecskendő maradványa láttán azonnal bepánikolt és orvoshoz fordult, hogy egy elvégezzen egy vérvizsgálatot. A férfi úgy gondolja, hogy simán összeszedhetett valamilyen káros anyagot, betegséget, vagy fertőzést a konzervdobozban ázó orvosi eszköz után.

Az ausztrál szupermarket, ami a konzervet forgalmazta, azonnal bocsánatot kért a történtekért, a gyártó pedig egyedi esetnek nevezte a történteket. Hozzátették, hogy a fecskendő darabja valószínűleg egy gyári berendezéshez tartozhatott. A pórul járt vásárló egyelőre még nem döntötte le, hogy pert indít-e a cég ellen. Nem kizárt, hogy először megvárja vérvételének az eredményét.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss