Így él most a ValóVilág egykori győztese, VV Laci

valóvilág Palik László VV Laci valóságshow vv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Lacit közel húsz évvel ezelőtt, 2003-ban ismerte meg az ország, amikor megnyerte a ValóVilág második évadát. Az egykori reality szereplővel nagyot fordult azóta a világ.

Vitkó László a közelmúltban a Palikék Világa by Manna vendége volt. Az egykori VV-s többek között arról is beszélt, hogy bátyja unszolására jelentkezett a műsorba, magától nem jutott volna eszébe.

"Hirtelen ott találtam magam kisbőrönddel a Villa ajtajában. Később mindenki azt kérdezte, hogy megmondták-e, mit csináljak, hogy bejussak. 18 év távlatából már elévült, elmondhatom, senki nem mondott semmit"

- emlékezett vissza Laci, aki végül győztesként hagyhatta el a villát.

Laci imádta az őt övező felhajtást, de nem akart mindent elvállalni, ezért úgy döntött, háttérbe vonul, és civil életet él. Az egykori győztes egy budai étterem üzletvezetőjeként dolgozik, és nagyon büszke 25 éves egyetemista fiára.

A teljes adás ide kattintva nézhető meg.

Forrás: YouTube

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.