Magára haragította a horgászokat Alekosz: így álltak bosszút a pecások - Fotó

Forrás: facebook/nagyalekosz -
horgász Alekosz hal Nagy Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A horgászoknak szólt be a minap Alekosz. A ValóVilág egykori nyertese sört ivó proletárnak nevezett mindenkit, aki szeret egy tó partján pecázni, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. 

"Nem vagyok meglepve, hogy a horgászokat rendre kidobják a nők. Tinderen is hangsúlyozzák: hallal fotózkodók, balra. A horgászok szerencsétlen kártékony nyavalyások, sört ivó proletárok – fakadt ki posztjában Alekosz, aki szerint a pecások ponttyal fotózkodó idióták, akiket csak a hal érdekel, és mindenkit a sügérnek rendelnek alá" - jelentette ki Alekosz, és hozzátette, véleményét pedig pecások feleségeinek a beszámolójából alakította ki.

Alekoszra a kommentelők kígyót-békát kiabáltak, és a helyzet annyira eldurvult - veréssel is megfenyegették - hogy a botrányhős a Magyar Országos Horgász Szövetséget kérte meg, hogy állítsa le a pecásokat. Bár a verést megúszta, a hétvégén arra lett figyelmes, hogy az autója környékét valaki teledobálta döglött haldarabokkal.

Forrás: facebook/nagyalekosz

"Szomorúnak tartom, hogy a halász- és horgásztársadalom ma ilyen mélyen van Magyarországon. Ez a minden szempontból elítélendő, privát szférát megsértő, tulajdont ugyan nem rongáló, de esetleg veszélyeztető cselekedet megtörténte volt a példa arra, amit a halászok az oldalamon lévő kommentszekcióban már előrevetítettek. Na, és hol lesz a vége? Valóban beváltják ígéretüket? A tóparton-vízparton támadnak rám? Megszúrnak? Megütnek? Mert ugye nyíltan verést helyeztek kilátásba. Ezúton is nyomatékosan kérem a MOHOSZT, hívja vissza a halászokat" - mondta el a Borsnak - ahol a döglötthalas fotókat is megnézheted - Alekosz, aki nemrégiben VV Anettet szerette volna randira hívni, ám a lány elutasította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.