Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így néz ki Rúzsa Magdi otthona – álomszép a konyhája!

default user icon
MME
Az énekesnő ritkán enged bepillantást az otthonába, de azért néhány helyiséget már megmutatott a gyönyörű lakásából. Imádjuk a konyháját, az étkezőjét és a gyerekszobát is!

Rúzsa Magdi hármas ikrei – Lujzi, Keve és Zalán – a napokban lettek egyévesek. Bár az énekesnő igyekszik óvni a magánéletét, időnként azért megmutatja az Instagram-oldalán, hogy telnek a napjaik. Ilyenkor pedig bepillantást nyerhetünk Magdiék otthonába is – legutóbb például a konyhájából posztolt.

A konyha

Az énekesnő megmutatta, hogy oldja meg a három picivel a főzést – és bár a fotó láttán először mind elolvadtunk, a következő pillanatban, belegondolva egy ilyen étkeztetés kihívásaiba, mélységes tiszteletet éreztünk az énekesnő és párja iránt.
„A mai nap margójára… Komolyan kell venni a főzést! A zsűri nem viccel” – írta Magdi a bejegyzés alá.

Továbbá nem tudtuk nem észrevenni, hogy milyen stílusos Magdi konyhája: csak úgy árad belőle a klasszikus provence-i hangulat. A helyiség krémfehér és kék színekben pompázik, a hatalmas ablakok elárasztják fénnyel, a középpontjában pedig egy konyhasziget áll. A pult feletti falszakaszt kék csempe borítja, melynek mintája tökéletesen passzol az ablakokon kívül található rácshoz, illetve a konyhai burkolólaphoz – írja a Lakáskultúra.

Az étkező

Az étkezőt halványkék alapú, szürke növényi mintás tapéta díszíti. De a természet szeretete a tapétán kívül az étkezőasztalnál is visszaköszön: a tömörfa asztalra fonott bambuszalátétek kerültek.

A gyerekszoba

A pihe-puha padlószőnyegnek és a halvány színeknek köszönhetően csak úgy árad a nyugalom a gyerekszobából! Nincsenek vibráló, harsány színű elemek és játékok. Van viszont három egyforma kiságy és egy nagy kanapé – bizonyára az énekesnő számára, aki vélhetően gyakran lepihen a kicsik mellett.

Nyitókép: Instagram/Rúzsa Magdolna 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss