Szétszedik a kommentelők Berki Mazsit: póthajjal reklámozza a hajvitamint?

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
vitamin haj hajvitamin Berki Mazsi póthaj Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi saját maga árulta el, hogy póthajat visel, így követői is tisztában vannak ezzel a ténnyel. Éppen ezért akasztott ki pár embert, hogy az özvegy édesanya hajvitamint reklámoz.

A tavaly májusban tragikusan fiatalon elhunyt médiasztár, Berki Krisztián egykori felesége másfél éve szed egy olyan vitaminkészítményt, mely kimondottan a haj egészségét szolgálja. Legutóbbi bejegyzésében arról ír, hogy már szemmel látható és kézzel is tapintható a kúra eredménye, ám sokak szerint nem hiteles, hogy ezt a terméket egy olyan személy reklámozza, aki bevallottan póthajat visel.

"Ne haragudj, de hogy lehet »szemmel látható eredmény« amikor póthajjal vagy a fotón?!" – idézte a Bors az egyik, fotó alá érkezett kommentet, melyre a médiasztár özvegye is reagált.

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi/Instagram

"Amennyiben nézed a fotót, igen, de ha így, nem, akkor 5-6 hetente, mikor újra tesszük a póthajam, akkor mindig meg szoktam mutatni, mennyit változott... és bizony rengeteget... a legjobb érzés pedig az, hogy a fodrászaim mind észrevették a változást" – írta válaszában Mazsi.

A Bors idézett még pár kommentet, melyekben ugyanúgy a póthaj a téma, de azokra még nem reagált Mazsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.