Alekosz alig indult el Mexikóba, máris felháborodott: "A pilóta egy nő volt, ami előtt eleve értetlenül állok"

Forrás: facebook/nagyalekosz -
TV2 Ázsia Express Alekosz botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Útnak indultak az Ázsia Expressz mexikói kiadásának versenyzői, Alekosznak pedig már a repülőn problémája akadt.

Március elején érkezett a hír, hogy teljesen új útvonalon, Ázsia helyett az amerikai kontinensen forog majd az Ázsia Expressz, a TV2 nagy sikerű sztárrealityjének új évada. A résztvevők között számos ismert és kevésbé ismert arcot is láthatunk majd, ott lesz például a párjával Alekosz, akinek már a kaland elején akadt problémája. A repülőút viselte meg, nem is hagyta a történteket szó nélkül.

Alekoszt megviselte a repülőút Forrás: facebook/nagyalekosz

"Több nehézséggel kellett szembenéznem már most, pedig még csak pár órája indultunk el Budapestről. Kezdeném azzal, hogy a pilóta egy nő volt, ami előtt eleve értetlenül állok, hiszen egy nő ne végezzen ilyen tipikusan férfimunkát. De ha már végez, akkor végezze rendesen, ne úgy, ahogyan ő tette. Egész úton tekergette, csavargatta a gombokat, variált összevissza. Tele volt vele a hócipőm! Nem értem, miért kellett bukdácsolni, fel-le hullámozni. Talán azt hitte, ez nekünk tetszik? Hát nem tetszett, és ezt leszállás után jeleztem is a légikisasszonyoknak" - árulta el a Ripostnak a hollandiai leszállás után Alekosz, akire még hosszú út várt a célig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.