Kamion ütközött egy utasokat szállító busznak: mentőhelikoptert is riasztottak

Fotó: Csudai Sándor -
mentőhelikopter M1-es autópálya kamion busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán osztotta meg, hogy tegnap az M1-es autópályán egy kamion ütközött egy utasokat szállító busznak, ami ki is gyulladt.

Tegnap azért kérték a Tatabányai Mentésirányítás segítségét, mert az M1 autópályán kamion ütközött egy utasokat szállító busznak, ami kigyulladt. A mentésirányító azonnal több mentőautót és két mentőhelikoptert is riasztott a balesethez, ahol az életmentők végül 3 könnyebb sérültnek nyújtottak gyors segítséget. Bár pillanatok alatt hatalmas sor torlódott fel, az autósok kezdettől figyeltek arra, hogy az út két oldalára húzódva biztosítsanak szabad utat az érkező mentőerőknek.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A helyszínt ennek az egyszerű szabálynak köszönhetően perceken belül érhették el a földi mentőegységek, majd biztonságosan szállíthatták a sérülteket kórházba. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk - írta az Országos Mentőszolgálat a Facebookon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.