L.L. Juniorra ismét rátalált a szerelem? Fiatal énekesnővel látták együtt

Forrás: L.L. Junior/Instagram -
titok szerelem Dárdai Blanka kapcsolat L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég felröppent a hír, hogy L.L. Junorra ismét rátalált a szerelem, a volt X-Faktor versenyző, Dárdai Blanka személyében. Az utóbbi időben többször is együtt látták őket, a két énekes pedig most arra is választ adott, hogy mi van köztük.

Hónapokon keresztül mindenki szurkolt L.L. Juniornak és feleségének, Kingának, hogy meg tudják menteni a házasságukat. A páros egy év különélés és párterápia után végül mégis úgy döntött, jobb, ha külön utakon folytatják.

L.L. Junior Forrás: L.L. Junior/Instagram

Az azóta egyedülálló rappert az utóbbi időben többször is látták a 2019-es X-Faktorban feltűnt Dárdai Blankával a TV2 székháza előtt. Az információk szerint a két énekes sokat sejtető pillantásokat és érintéseket váltott, amik akár arra is utalhatnak, hogy több van köztük egyszerű munkakapcsolatnál.

"Úgy tudom, Junior életében van egy lány, aki iránt érdeklődik, de annyira friss a dolog, hogy még a barátainak sem nagyon mesélt róla" – mondta a zenész egyik ismerőse a Blikknek. A lap ezután felkereste az érintetteket, akik meglepődtek a kérdésen, és cáfolták, hogy bármi lenne köztük.

Dárdai Blanka Forrás: Dárdai Blanka/Instagram

"Valóban nagyon csinos és tehetséges lánynak tartom, de nagyon fiatal hozzám. Csupán munkakapcsolat van közöttünk, egy új dallal készülünk a közönségnek" – mondta Junior, és később Blanka is megerősítette, hogy egyedül a munka köti össze őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.