Vége! 8 év házasság után válik a sztárpár

Forrás: NORTHFOTO/United Press International / eyevine. All Rights Reserved./Upi Photo / Eyevine -
válás Alexis Bledel Vincent Kartheiser
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szívek szállodája sztárja, Alexis Bledel és párja, Vincent Kartheiser színész majdnem egy évtizednyi házasság után lépnek külön utakra.

Az Us Weekly értesülései szerint a válókeresetet Kartheiser nyújtotta be augusztus 10-én New Yorkban, kilenc évvel azután, hogy megkérte a színésznő kezét. Bledel akkoriban büszkén mutogatta briliáns csiszolású gyémánttal díszített jegygyűrűjét, melyet vőlegénye választott számára.

A pár 2014-ben, titokban házasodott össze Kaliforniában, 2015-ben pedig első gyermekük is megérkezett. A két híresség egyelőre nem adott ki nyilvános közleményt a válással kapcsolatban, az Us Weekly pedig cikkük megjelenéséig egyikük sajtóügynökét sem érte el.

Vincent Kartheiser és Alexis Bledel Forrás: NORTHFOTO/United Press International / eyevine. All Rights Reserved./Upi Photo / Eyevine

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.