Ezek a csillagjegyek különösen hajlamosak az őszi depresszióra

csillagjegy őszi depresszió horoszkóp magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyakunkon az október. Egyre korábban sötétedik, hideg is van, lassan eluralkodik rajtunk a rosszkedv, a melankólia. Az évszakok változása szinte mindenkire hatással van, de három csillagjegyet különösen érzékenyen érint a nyár búcsúja.

Egyre rövidebbek a nappalok, korán sötétedik, sokszor esik és fúj a szél. Csoda, hogy búskomorrá válunk? Biztosak vagyunk benne, hogy mindenkinek van arra valamilyen stratégiája, hogy legalább egy picikét meg tudjon őrizni a jókedvéből, ám három csillagjegynek különösen nehezére esik küzdeni az őszi depresszió ellen. Mindegyiküknek más hiányzik a nyárból: van, aki az emberi kapcsolatokat hiányolja, másnak az fáj, hogy az időjárás miatt hirtelen a lakásba szorult, pedig pár héttel ezelőtt még rövidnadrágban túrázott. A kedvenc elfogaltságokról való lemondás keserű pirula, amit bizony le kell nyelni, de az időjárást senki sem tudja befolyásolni.

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul az ősz beköszöntét:

Ikrek (május 21. - június 21.)

A nyár tele volt szórakozással, örömökkel, rengeteg barát vette körül az Ikreket, most azonban nagyon magányosnak érzik magukat. Hiányoznak a spontán találkozások és bulik a legkedvesebb barátokkal, akik mindig fel tudják vidítani a jegy szülötteit. Mostanában valószínűleg ritkábban lesznek ilyen összejövetelek, ezért meg kell tanulni még intenzívebben megélni ezeket a találkozásokat. Az őszi városnézések, kirándulások egyébként felrázhatják kicsit az Ikreket, és a gyakori mozizás is jót tesz nekik.

Rák (június 22. - július 22.)

A Rákok érzékenyen reagálnak a változásokra, az őszi szürkeség nagyon könnyen lehúzza őket. Elképesztően zavarja a jegy szülötteit, hogy nem tudnak már annyi időt a szabadban tölteni, hiányzik nekik a természet, a kirándulások, a mozgás öröme. Jó dolog azonban, hogy az évszakok változása előhozza a Rákok kreativitását is. Amint megtalálják őszi hobbijukat, amit a szoba melegében is élvezni tudnak, és átlendülnek a nehéz időszakon.

Egyre korábban sötétedik, hideg is van, lassan eluralkodik rajtunk a rosszkedv, a melankólia Forrás: Shutterstock

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A Mérlegek megszokták, hogy az irányítás az ő kezükben van, ám minden nekik sem jöhet mindig össze. Az esőre, a korai sötétedésre, a szélre bizony nincs ráhatásuk! Rendkívül zavarja őket, hogy nem tudják befolyásolni az időjárást. Szuper tulajdonságuk azonban, hogy a rossz dolgokban is meglátják idővel a jót, és kitalálják, hogyan lesz hasznukra az ősz és a tél.

Nyilas (november 22. - december 21.)

A Nyilas valahol legbelül tudja, hogy nem kell aggódnia, hiszen az ősz valami újnak a kezdete is lehet, de sajnos nagyon nehezen viseli a változásokat. Az új évszak új élethelyzeteket, új elfoglaltságokat hozhat, és ha arra gondol, hogy változtatnia kell a szokásain, azonnal görcsbe rándul a gyomra. A Nyilasoknak bátornak kell lenniük az ősz kezdetén, mantrájuk pedig legyen az, hogy a kezdeti nehézségek hamar elmúlnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.