Ő az a titokzatos férfi, akivel Berki Mazsi üzletel: végre kiderült

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
üzlettárs Berki Mazsi üzlet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi igyekszik több lábon állni, üzleti vállalkozásba kezdett, amihez Berki Krisztián korábbi ismerőse is csatlakozott. Kiderült, ki az a férfi.

Berki Mazsi üzleti vállalkozásba kezdett, egy olyan wepshopot hozott létre, ami babaruhákat és egyéb holmikat árul. Nem egyedül fogott bele, van egy üzlettársa is, aki - mint kiderült -, Berki Krisztián ismerőse volt, eredetileg vele együtt akarták létrehozni a webshopot. A titokzatos üzlettárs Nagy Olivér.

"Krisztián nem olyan volt, mint ahogyan azt sokan gondolták. A médiában mutatott arcával ellentétben, melegszívű, mély érzésű embert ismertem meg a személyében" - mondta a Blikknek Olivér.

Berki Mazsi vele kezdett üzletbe Forrás: Berki Mazsi/Instagram

"Amikor meghallottam a hírt, nem is akartam elhinni, pedig több közös ismerősünk is megerősítette. Aztán felhívott a felesége, Mazsi, és akkor tudatosult bennem, hogy elveszítettem a barátomat... Letaglózott a halála, de rögtön arra gondoltam, hogy kötelességem segíteni a feleségét és a kislányát" - tette hozzá. Úgy döntöttek, hogy Mazsival ketten is folytatják a projektet. A férfi vállalta a belépéssel járó költségek nagy részét, hamarosan pedig Mazsi saját tervezésű babaruháival és játékaival is bővítik a boltot.

"Mazsival az évek során jó viszonyt alakítottunk ki, és ez a közös munkában is hasznos. Úgy fogalmaznék, hogy ketten visszük tovább Krisztián örökségét, az üzletet, amit ketten álmodtunk meg" - mondta Olivér, akinek nagyon hiányzik Krisztián. "Eleinte csak munkakapcsolatban álltunk, de mivel sokat utaztunk együtt vidékre, lassan megnyíltunk egymásnak, és idővel a legmélyebb gondolatainkat is megosztottuk a másikkal. Krisztián gyakorlatilag a pótapám volt, pótolhatatlan a hiánya" - tette hozzá az üzlettárs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.