Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Óriási dráma a Konyhafőnök stúdiójában: Kármán Odett sírva fakadt a zsűri kritikájától

default user icon
MME
A Középdöntő harmadik napja sem telt unalmasan: több olyan versenyző, akikhez korábban a séfek nagy reményt fűztek, alulteljesített, viszont akadt olyan is, aki meglepte a zsűrit rátermettségével. Odett, bár maga is érezte, hogy igazuk van a mentoroknak, sírva fogadta a bírálatokat.

Az első feladatnál még jókedvűen állt a kék csapat a séfek elé, sőt végigkuncogták Rácz Jenő értékelését. Ami nem csoda, hiszen a séf a szárított zöldségek állagát szerette volna körülírni, de enyhén félreérhetően fogalmazott... A második etap végénél viszont már nyoma sem volt a jókedvnek: a főzés utolsó perceiben kicsúszott Odett kezéből az irányítás, így több elem sem került fel a tányérokra. Ezt persze a zsűritagok is kiszúrták, és Sárközi Ákos kemény kritikával illette őket. Odettet érzékenyen érintették a történtek, csalódott magában, mert úgy érezte, hogy csapattársait is veszélybe sodorta:

„Dühös vagyok… Borzalom volt” – fakadt sírva Kármán Odett. „Nem akarom, hogy véletlenül miattam kerüljenek olyan helyzetbe, amibe amúgy nem kerültek volna.”

 

 

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, nézd meg a Konyhafőnök VIP ma esti adását 20 órakor az Rtl-en!

Ajánljuk még:

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss