12 éves korától intézetben nevelkedett a vonat elé lépő, öngyilkos lány

Forrás: -- -
esküvő házasság öngyilkosság menyasszony állami gondozás intézet vonat vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arrról a Life.hu is beszámolt, január 27-én pénteken egy 25 éves, az esküvőjére készülő lány öngyilkos lett. 

Az esküvőjét tervező fiatal lány, Barbara, mielőtt a vonat elé vetette volna magát, még üzent a közösségi oldalán, ahol azt írta, nem a vonat elé lépni a legfájdalmasabb, hanem a sínekig vezető út. A hosszú búcsúversben megrekedt léleknek nevezte magát, s egyértelműen depressziós tüneteket mutatott.

Forrás: --

A tragikus sorsú fiatal lány vőlegénye elmondta, hogy menyasszonyának voltak szülei, de úgy érezte, hogy elhagyták, mivel 12 éves korától intézetben nevelkedett, ami nagyon bántotta őt.

"Egy áldott jószívű lány volt, szerette a testvéreit, akik egyébként hasonló lelki problémákkal küszködnek"mondta a férfi a Borsnak, hozzátéve, hogy menyasszonyával teljesen átlagos körülmények között találkoztak.

"A kapcsolatunkból hamar szerelem lett, mert gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Már az esküvőt terveztük. Vele akartam leélni az életemet" – mondta el Zsolt a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.