Ők a leghűségesebb csillagjegyek: ha őket választod, társaid lesznek egy életen át

Forrás: Shutterstock -
Bak csillagjegy csillagjegy horoszkóp magazin Szűz csillagjegy Rák csillagjegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettegsz attól, hogy elhagynak? Már többször megégetted magad egy hűtlen partner oldalán? Nos, azt nem állítjuk, hogy van olyan csillagjegyű ember, aki BIZTOSAN nem lép félre, de a Rák, Szűz és a Bak esetében ennek a lehető legkisebb a valószínűsége. 

Tudvalevő, ha csillagjegyekről beszélünk, édeskevés azt tudnunk, hogy ki melyik hónapban született, ahhoz, hogy a személyiségéhez is közelebb jussunk. Ha pontosan szeretnénk látni, kinek mi az erőssége vagy gyengesége, a horoszkóp egészét látnunk kell. Így előfordulhat az, hogy egy júliusi Oroszlán egyáltalán nem érzi magára igaznak a róla leírtakat, és könnyen meglehet, hogy egy alapvetően pedáns Szűz is képes a legnagyobb kosz és kupleráj közepette élni. Persze, a Nap jegyünk valamilyen formában azért megnyilvánul, és ha semmi komolyabb "zavaró" tényező nincs a születési képletben, akkor valóban fel lehet fedezni hasonlóságokat két Rák vagy két Bak között. Ebben a cikkünkben most azt nézzük meg, hogy melyik az a három csillagjegy, amelyik alapvetően a hűségre született.

Rák

A Rák az állatöv legcsaládcentrikusabb jegye. Így nála nem mindig az alapvető morális elvek betartása vezet ahhoz - pláne, hogy nagyon könnyen szerelmes lesz -, hogy nem hagyja el a párját, sokkal inkább a családjához való ragaszkodás. A Rák akkor is kitart házastársa mellett, ha elmúlik a lángoló szerelem, sőt, képes is újjáéleszteni a tüzet, ha a régi szép időkre gondol, ugyanis Víz jegyűként rettentően érzelmes és hajlamos a nosztalgiára. Ha gyerekei is vannak, akkor ők jelentik a leggyengébb pontját: soha, de soha nem mondana le róluk, sőt, a hétvégi szülő szerep sem elfogadható számára. A Rák apa rajongással imádja a gyerekeit és igyekszik mindent megtenni a családi otthon biztonságáért, így azt nem veszélyezteti azzal, hogy kifele kacsingat. A Rák édesanya pedig tökéletes családösszetartó, így egy félrelépés biztosan nem ér meg számára annyit, hogy széthulljon a jól felépített élete.

Forrás: Shutterstock

Szűz

Az egyenességéről és szókimondásáról is híres Szűz nem szereti a bonyolult élethelyzeteket, a játszmákat és gyűlöli a "maszatos" kapcsolatokat. Nagyon fontos számára a hűség, és mivel mindent százszor átgondol, így azt is, hogy kivel köti össze az életét. Ha egyszer kimondja a boldogító igent, azt egy életre és komolyan gondolja. Ha nehézségek támadnak a kapcsolatában, akkor sem hátrál ki belőlel, inkább mártírszerepben tetszeleg, ami lehet, hgy néha még tetszik is neki. Föld jegyűként nem feltétlenül a lángoló szerelem számára az ideális kapcsolat, sőt, mivel gyakran labilis az idegrendszere, inkább választja a stabil, megbízható társat. Kapcsolódásai sem házastársához, sem a gyerekeihez nem látványosak, a kirakatszeretet távol áll tőle, mély érzéseit inkább csak a négy fal között juttatja kifejezésre. Nem az a típus, aki az utazásról hazatérő férjét üdvrivalgással köszönti, ám biztosak lehetünk benne, hogy ennek ellenére nagyon boldog a viszontlátástól. Összefoglalva: okos és sokszor racionális megfontolásokon is alapuló szerelem az övé, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne lennének érzelmei. Inkább csak arról van szó, hogy a lila köd nem az ő világa, a bizonytalan kapcsolatoktól menekül, csak kivételes esetben lesz szerető vagy megcsaló fél.

Bak


A Bak az állatöv legkövetkezetesebb jegye. Ha ő igent mond valamire, az biztosan igen lesz egy nap, egy év vagy egy évtized után is. Ez igaz a párválasztására is, és bár kapcsolatainak sérelmeit nehezen engedi el, mégis igen hűséges. Ha tudja, hogy valakiben megbízhat, azt meghálálja, és amit kap, azt mindenképpen viszonozza. Számára a hűtlenség nem csupán erkölcsi, de elvi kérdés is, ám tulajdonképpen viszonylag ritkán jut eszébe ilyesmi. Felesleges energiáit inkább a karrierépítésbe és munkába fekteti. Családcentrikus lévén nemcsak egyben akarja tartani a családot, hanem a jólétet is megteremti szerettei számára. A Bak ideális élethelyzete a többgyerekes család, az élethosszig tartó házasság, mindez megfelelő anyagi javakkal megtámogatva. A Bak biztosan nem hagyja, hogy a gyerekei egy fillér nélkül repüljenek ki a családi fészekből, a legtöbb esetben van megtakarítása, melynek segítségével idősebb korában is kiváló programokkal, utazással, nyaralással tudja színesebbé tenni a párkapcsolatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.