"Meghaltam és feléledtem" - Kívülről látta a testét a férfi, aki visszatért a halálból

Forrás: Thinkstock -
halál feltámadás feléledés Kevin Hill kalcifilaxis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Egyesült Királyságban található Derbyben él az az 55 éves férfi, aki állítása szerint meghalt, de visszatért az élők sorába.

Kevin Hill egy nagyon ritka betegségben, az úgynevezett kalcifilaxisban szenved.

"A kalcifilaxis a végstádiumú veseelégtelenségben szenvedőket érinti. A vese elégtelen működése folytán a vérben felhalmozódó kalcium vérrögök kialakulását idézi elő, melyre a bőr lilás színű elváltozása hívja fel a figyelmet" – írja a sebapolas.hu.

Az ötvenöt éves férfi lába 2021-ben kezdett bedagadni, majd a bőrén megjelentek a fentebb is említett lilás elszíneződések. Az állítása szerint többször is járt orvosnál, de mindig hazaküldték, míg a derbyi koszorúér-ellátó osztályról azonnal a helyi kórházba irányították. A vizsgálatok végül kiderítették, hogy a ritka kalcifilaxis okozza a tüneteit.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Hill felidézi, hogy vérezni kezdett, a személyzet megpróbált segíteni rajta, de nem tudták megmenteni. A halálát követően a szellem birodalmába került, teljesen tudatában volt annak, hogy mi történik, sőt érezte, hogy különválik a testétől. Kívülről nézte saját magát, ahogy a kórház dolgozói próbálják megmenteni az életét. Ekkor elaludt, majd amikor ismét felébredt, újra életben volt.

A történtek óta átértékelte az életét, és mint mondja, már javában gyógyul – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.